Szükséges a műtét? Férfi probléma! Babát szeretnénk! (lent)
Figyelt kérdés
A férjemnél az orvos here visszért talált,aminek feltételezhetően eredménye lett az alacsony spermaszám.Ő műtétet javasolt.
Ebben a helyzetben ez már elkerülhetetlen?
Esetleg javítható csak gyógyszerekkel,vitaminokkal ?
Volt valaki hasonló helyzetben?
2016. jan. 30. 22:36
1/5 anonim válasza:
Miért nem hisztek az orvosnak? A herék azért vannak a hasüregen kívül, mert más hőmérséklet szükséges nekik, mint ami a testben van. Ha nem megfelelő a vérkeringés, akkor a megfelelő hőmérsékletet sem tudja biztosítani, ezért lesz alacsony a spermiumszám. Ezen pedig nem fog segíteni se vitamin, se gyógyszer.
2/5 A kérdező kommentje:
Hiszünk neki, nagyon jó orvos!
Csupán csak pozitív tapasztalatokat szerettem volna olvasni :(
Gondoltam, esetleg volt még valaki, akiknek ez a gond állt a családtervezés útjában.
Köszönöm, hogy válaszoltál!
2016. jan. 30. 23:41
3/5 anonim válasza:
Urológián vagyok nővér. Akiről tudom, hogy gyerekvállalás miatt műtötték, ott van is baba.
4/5 anonim válasza:
Igaz, mi még akkor nem voltunk gyerekprojektben, de a férjemet is megműtötték vele.
Ez egy kicsi, rutin műtét. Két napot volt bent és kész. Viszont rá kb. egy évre, egyből össze is jött a fiunk!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek!
Így sikerült is kicsit megnyugodni. Remélem, más probléma már nem lesz!
2016. jan. 31. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!