Mennyibe kerűl egy lombik baby beültetés?
Figyelt kérdés
Ezt inkább azoktól kérdezném,akiknek lombik babájuk van. Olvastam a neten hogy 120-130 ezer ft. Meg olyat is olvastam hogy az első 5 lombik probálkozás az ingyen van. Most akkor hogy van ez???????2016. jan. 19. 13:45
1/11 anonim válasza:
A beültetést állja a TB, de a gyógyszereket, injekciókat neked kell fizetned.
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor ingyen van?? Drágák a gyógyszerek?
2016. jan. 19. 13:49
4/11 A kérdező kommentje:
Most akkor állja a TB vagy 100 ft körűl mozog ez a lombik program?
2016. jan. 19. 13:52
5/11 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam:100 ezer ft akartam írni nem 100 ft.:D
2016. jan. 19. 13:54
6/11 anonim válasza:
B+ A beültetést állja a TB, de a szurikat és gyógyszereket te fizeted. De ennyi ésszel ne akar gyereket...
7/11 anonim válasza:
Az állja a tb, az azt jelenti, hogy nem kell fizetni a vizsgálatokért, peteleszívásért, beültetésért. A gyógyszereket viszont nyilván nem kapod meg ingyen a patikában, ahogy más beteségnél sem, erre mondták az összeget. Drágák, igen sajnos.
8/11 A kérdező kommentje:
""Az állja a tb, az azt jelenti, hogy nem kell fizetni a vizsgálatokért, peteleszívásért, beültetésért. A gyógyszereket viszont nyilván nem kapod meg ingyen a patikában, ahogy más beteségnél sem, erre mondták az összeget. Drágák, igen sajnos.""
Köszönöm válaszod! Értem, hát igen gondolom hogy milyen drágák lehetnek .. Igen úgy ahogy mondod,ingyen nem kapja meg senki na de hát ez van. Már az is nagy segítség sokaknak hogy akkor a lombikért nem kell fizetni.
2016. jan. 19. 14:09
9/11 Manka68 válasza:
Bizony, nagy segítség, maga a lombik ha ki kéne fizetni, alsó hangon fél millió (volt pár éve, gondolom, most még több), erre még rájöhetnek különleges kezelések, akár egy millió fölött is lehet az ára. Ehhez képest a 100ezer gyógyszerköltség nem is tűnik olyan soknak. (csak amikor ki kell fizetni).
10/11 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek most volt TB-s lombik beültetése,és 250 ezer forintot számolt össze a gyógyszerekre,megkérdeztem másokat is aki tudom hogy volt,ő is ezt az összeget mondta.Ennyit az ingyenességről.Legyen kb 1 milló kápéd mielőtt nekiállsz,hogy ne érjenek meglepetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!