Megírnátok kérlek, hogy lombik beültetés után mit hogyan és nennyit csináltatok? Sikeres volt a lombik?
Gondolom arra vagy kíváncsi ki mennyit pihent.
Nekem kettő volt, egyik sem sikerült. Sajnos munkanélküli vagyok, így az kilőve, itthon is csak nagyon óvatosan mozgolódtam, a második beültetés után szinte tényleg végig feküdtem 5 napot. Az együttlét eszembe sem jutott, nem mertem volna ebben a helyzetben.
Elvileg mindent megtettem én is, amit úgymond ajánlanak és még sem sikerült.
Van, aki már a 3. napon dolgozik és terhes lesz. Sztem nem mérvadó a pihenés és tényleg úgy gondolom, hogy szinte bármit lehet, amit előtte, nem ezen múlik.
Elsőnél rengeteget pihentem,sokat ittam,sikerült.
Másodiknál nem tudtam pihenni,nem sikerült.
Házasélet egyiknél sem volt,elsőnél pisilni keltem fel,főzni,mert a méh vérellátása miatt azért finoman mozogni kell valamit.
Amúgy nincs fix recept,valaki nem pihen és megtapad neki.
Nekem 2 lombikom volt.
Mindkettőnél végig itthon voltam leszívás napjától. Sokat pihentem az első pár napban, utána már mozgolódtam. Férjem nem engedte a hajolgatós házimunkákat, de főztem, vasaltam....
Az első nem sikerült. A második sikerült, de csak a 8. hétig jutottunk el. Pénteken volt a missed ab-om :(.
Nem a pihenésen múlik, hogy sikerül-e. Sajnos nincs biztos recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!