Lombikos beültetés után mennyire probléma, ha tömegközlekedéssel megyek haza?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kiderült, a férjemet nem engedik el szabira aznap, és mivel a közelmúltban már eljátszotta a hirtelen betegséget (szintén a lombik miatt), most nem meri újra megtenni. Még új a munkahelye, és nem szeretné elveszíteni pont most, mikor ekkora kiadásaink vannak... Ismerős nincs a közelben, akinek lenne kocsija. Nekem kb. 40 perc lenne hazáig tömegközlekedéssel, plusz kb. 10 perc séta. Számít ez? Volt valaki ilyen helyzetben?2015. nov. 5. 09:31
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy számít... De taxi esetleg?
2/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, a taxin gondokozom én is! Inszeminációm már volt, akkor megkérdeztem a dokit, azt mondta, hogy semmit sem számit a siker szempontjából, mit csinálok aznap, csak ne sportoljak, hajolgassak közvetlenül utána. Most is megkérdezem majd, de azért kíváncsi vagyok mások tapasztalatára, vagy hogy másoknak mondtak-e esetleg erről valamit!
2015. nov. 5. 09:42
3/9 anonim válasza:
Mivel a terhesség nem betegség hanem egy állapot, így semmi bajod nem lesz ha a beültetés után sétálsz vagy busszal/villamossal mész haza. Azért nem kell túl óvatosnak lenned. Nyilván nem ajánlatos egy judo meccsen részt venni mint sportoló, de egy sétától nem lesz semmi bajod. Egyébként sok sikert kívánok nektek.
4/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem ezen múlik a siker. Én 40 km-et vezettem (haza) a beültetés után. Csak a beültetés délutánján pihentem. Utána dolgoztam, sportoltam és sikerült. Drukkolok nagyon!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a drukkot is! :) Akinek meg már sikerült, annak gratulálok! :)
2015. nov. 6. 08:18
6/9 Manka68 válasza:
Szia!
Én nem merném se busszal, se villamossal rázatni magam rögtön beülti után.
Tényleg inkább taxi.
7/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem az első lombikom Németországban volt, és a szomszéd városba kellett utazni a kezelésre. Beültetés után taxiba ültem, kimentem a vasútállomásra, elvonatoztam haza (1 óra), ott a metróval mentem tovább (egyszer átszállva), aztán busszal a házunkig. És sikerült. Tuti, hogy ezen nem múlik, menj, ahogy a legjobban szeretnéd. Sok sikert!
8/9 anonim válasza:
Szerintem sem ezen múlik. Beültetés után ha jól emlékszem van egy óra pihenés. Az autóban is rázkódsz, nemcsak a buszon. Igen ez nem betegség, és nem fog egyszerre beágyazódni sem.
9/9 Manka68 válasza:
Az autóban ül kényelmesen. Lehet hogy a buszon nem lesz ülőhely, lehet tömeg, lökdöshetik, és a rugózása hagy némi kívánnivalót maga után... Lehet hogy nem ezen múlik, de ha nem sikerül a lombik, azon fog pörögni az agya, hogy talán mégis emiatt. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!