Ti hogyan vészeltétek át, ha 1-1 hónap nem volt sikeres?
Figyelt kérdés
Korábban is próbálkoztunk, de most biztos voltam benne, hogy sikerült. Sosem éltem bele magam, nem hőmérőztem, nem ittam gyógyteákat, semmit. Ma reggel megjött, még hamarabb is mint szokott. A közérzetem és a lelki állapotom valahol a béka segge alatt van. Ti hogyan éltétek/élitek meg?Tanács?2016. jan. 13. 11:51
11/14 anonim válasza:
Fél évig próbálkoztunk, rendszeresen teszteltem, mindig csalódtam. Időközben kiderült, hogy gondok vannak nálam - nincs tüszőrepedés - (IR, PCOS), jött a gyógyszeres kezelés, ami nem segített, kivizsgálás, műtét, ismét gyógyszeres kezelés. Újabb fél év telt el. A nőgyógyászom mindenáron meddőségi központba akart küldeni. Kaáli intézetben nem kaptam időpontot, jó párszor próbálkoztam, betelt a pohár. Úgy döntöttem, adok egy kis időt magunknak. Mikor tényleg nem foglalkoztam a dologgal, végre sikerült. 8 hetesen derült ki, hogy 1 hete elhalt a magzat. Azonnal kórház, műtét... 1,5 évnél tartunk (én 27, férjem 31), rengeteget küzdöttem, sokat szenvedtem, sokat csalódtam. Hogy vészelem át? Van, hogy rettenetesen nehéz, de próbálom lekötni magam mással, és hiszem, hogy most már tényleg jönni fog a baba. :)
12/14 A kérdező kommentje:
Akkor sok szerencsét nektek is. Marad a remény :)
2016. jan. 13. 20:04
13/14 A kérdező kommentje:
Örömmel jelentem a tegnapi "depizés" után ma újult erővel vágok bele mindenbe.(Néha azért még szomorú vagyok) Kitartást mindenkinek szép napokat :)
2016. jan. 14. 10:12
14/14 anonim válasza:
11 hónap próbálkozás után lettem terhes, a vége felé már elég nehezen viseltem... Az első pár hónapban még úgy voltam, hogy "hát,van ez így"... de aztán sorra jöttek a sikertelenségek, pedig mindig úgy éreztem, hogy abszolút jókor vagyunk együtt. Végül sikerült :)
Másodjára pedig úgy voltunk, hogy elkezdünk próbálkozni, aztán meglátjuk...eléggé elfoglaltak vagyunk, és ugye már itt van a fiunk is... elsőre sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!