Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fogamzásgátló abbahagyása,...

Fogamzásgátló abbahagyása, egy hónap utánni terhesség? Mi baja lesz a babának?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy egy kicsit hülyèn fogalmaztam meg a kèrdèst.

De elmondom az esetemet: egy èvig szedtem fogamzásgátlót cypromixet. Na most az orvos aztmondta ha gyereket akarunk a párommal akkor előtte három hónappal hagyam abba a szedèsèt, hogy kitisztuljon a gyógyszer. Az lenne a kèrdèsem, hogy ha nem telik le a 3 hónap banem előtte terhes leszek akkor mennyi a valószínűsège, hogy baja lessz a babának? Volt már ilyen nálatok?

2016. jan. 11. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
a mai fogamzásgátlóknál már nem szokott ez probléma lenni. tehát ha esetleg már terhes vagy, emiatt nem kell elvetetni.
2016. jan. 11. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi. A három hónapot kizárólag a ciklus, peteérés rendeződése miatt javasolják. A gyógyszer hatóanyaga egy-két nap alatt kiürül.
2016. jan. 11. 15:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2016. jan. 11. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerinted miért kell naponta szedni, és ha egyet kihagysz, miért nem véd rendesen? Mert 3 hónap a kiürülés? Jó egy doki lehet.

Én 12 évig szedtem, 1 hónapot vártam, hogy rendesen megjön-e, utána egyből teherbe is estem. Tökéletesen egészséges terhességem volt, dolgoztam végig, és egészséges fiam született.

Ezek a mai gyógyszerek nem veszélyesek. Ha a szedése mellett esel teherbe, akkor is jó eséllyel egészséges gyereket szülsz.

2016. jan. 11. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lehet. Sőt, az abbahagyás utáni hónapok a legérzékenyebbek! Hajrá!
2016. jan. 11. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!