Fogamzásgátló abbahagyása, egy hónap utánni terhesség? Mi baja lesz a babának?
Lehet, hogy egy kicsit hülyèn fogalmaztam meg a kèrdèst.
De elmondom az esetemet: egy èvig szedtem fogamzásgátlót cypromixet. Na most az orvos aztmondta ha gyereket akarunk a párommal akkor előtte három hónappal hagyam abba a szedèsèt, hogy kitisztuljon a gyógyszer. Az lenne a kèrdèsem, hogy ha nem telik le a 3 hónap banem előtte terhes leszek akkor mennyi a valószínűsège, hogy baja lessz a babának? Volt már ilyen nálatok?
Szerinted miért kell naponta szedni, és ha egyet kihagysz, miért nem véd rendesen? Mert 3 hónap a kiürülés? Jó egy doki lehet.
Én 12 évig szedtem, 1 hónapot vártam, hogy rendesen megjön-e, utána egyből teherbe is estem. Tökéletesen egészséges terhességem volt, dolgoztam végig, és egészséges fiam született.
Ezek a mai gyógyszerek nem veszélyesek. Ha a szedése mellett esel teherbe, akkor is jó eséllyel egészséges gyereket szülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!