Mitől borult fel így a ciklusom?
December 1-jén jött meg utoljára, 28 napra (29-30-34 napos ciklusaim vannak). Ez volt 7 figyelt hónap után az első, amikor úgy döntöttem, nem mérek hőt, nem ovu tesztelek, nem idegeskedem.
December közepe táján elkaptam a torokfájásos, köhögős betegséget. Bár kaptam rá antibiotikumot, nem váltottam ki. A betegség miatt párszor mértem hőt reggel is, 14-én reggel az addig magas testhőm feltűnően leesett. Azt gondoltam, véletlenül megláttam az ovu előtti hőleesést.
December 20-24 között mindennap nagyon enyhe barnázást figyeltem meg a tisztasági betéten. Ami elég abnormális ugye, nálam amúgy is esélyes a progi hiány.
Év végére "nemvártam", nem is jött. Január 2-án a bolti teszt száradási csíkos, a vaterás 10-es szintén olyasmi, csak még annyira sem látni. A hőmet, bár nem mértem, éreztem, hogy az egekben van, ám a mellem nem fájt úgy, mint luteális szakaszban szokott, a hüvelyváladékom fehér, krémes, néha nyúlós több nap óta, mellette szédelgés, fáradtság kerülgetett.
Január 5-ről 6-ra virradó éjjel felébredtem arra, hogy bár izzadt nem vagyok (mindig kiizzadással szoktam megérezni a menstruáció előtti hőleesést), a hőm biztosan lezuhant. Megmértem, valóban. Aznap munkában láttam barnázást. Biztosra vettem, hogy 1 napon belül megjön.
6-án délután 4-5 felé csináltam ugyanabból a vizeletből ovu és terhességi tesztet is. A terhességi a szokásos semmilyen, az ovu meg lényegében pozitív lett. Másnap ugyanakkor lőttem egy ovut, már sokkal halványabb volt. A barnázás teljesen elmúlt, semmi jelét nem látom annak, hogy meg akarna jönni, a hőm újra megy fel.
Lehet, hogy ennyire elcsúszott az ovum? Vagy egy újabb peteérés történt? Azt hallottam, lehet több is. Amúgy az utóbbi 3 napban a libidóm is az egekben volt.
Van, akinek attól borul fel,hogy nem él nemi életet-ismertem olyan esetet is,hogy másfél éve nem szexel a férjével de mással sem a csaj,és emiatt nem jött meg neki több mint 3 hónapig... Mivel,ez is indít be hormont!
V. lelkiok: egyik barátném ha ideges, akkor késik.....
Teherbeesési problémáknál tettem fel a kérdést. Mi közel egy éve babát tervezünk, a gyerek a szexből fogan, tehát nyilván nem a szexhiány miatt borult fel a ciklusom. :)
Amúgy közben voltam dokinal, ha megjön a vérzés, ugyanis azóta sem jött meg, csinálunk hormonsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!