Fáj a bal petefészkem 2. napja. A ciklusom 20. napján tartok. A ciszták okozzák vagy terhesség?
Nekem úgy fájt a bal petefészkem, majd be .... (ide gondolj, amit akarsz). Terhes voltam.
Amikor cisztám volt egyszer, akkor semmit nem éreztem.
Nem ismerlek, de most úgy válaszolok mintha a barátnőm lennél...előre is elnézést :)
FELADOD??EZT MEG SE HALLOTTAM! NE BÁNKÓDJ,NE GÖRCSÖLJ! FOGD MAGAD ÉS MENJ MÁSIK DOKIHOZ! ÉS NE KOMBINÁLJ. NEKEM AZT MONDTÁK PCO-M VAN...VÉRVÉTELT ÉS SE KAPTAM! PAJZSMIRIGYEM OKÉS VOLT. SOK KIS CISZTÁM VOLT.RENDSZERTELEN CIKLUS, SZÚRKÁLÁS.EZ MIND ÉVEKIG (KB 4 ÉV)
AZTÁN ELMENTEM MÁS DOKIHOZ (NYUGDÍBA MENT AZ ENYÉM). MONDTA VALÓBAN PCO...ELKESEREDTEM.ELKÜLDÖTT ULTRAHANGRA HOGY MEGNÉZZE A CISZTÁKAT.DE ELMENNI CSAK 1 HÓNAP MÚLVA TUDTAM.VIZSGÁLAT KÖZBEN EZT MONDA: "JAJJ DOBOG A SZÍVE!"
ÉN: MINEK A CISZTÁNAK??
NEM, GRATULÁLOK TERHES. 4 HETES VOLTAM.
ÚGY HOGY PCO-M VAN JELENLEG IS :)
VALAHOGY MÉGIS ODAKÓSZÁLT A PICIKÉM! LASSAN SZÜLÖK!! :)
SZÓVAL FEL NE ADD NEKEM :)
SOK SIKERT, JÓ EGÉSZSÉGET :)
Szia.Mi 7 kerek évig vártunk a kislányunkra.Ez idő alatt volt minden amit eltudsz képzelni.Isten tudja mennyi,nega teszt-ami után mindig összetörtem-,vetélés 7 hetesen-még jobban ki voltam-,pajzsmirigy működési zavarok,ami 1 év alatt jött rendbe(ezalatt nem is volt ajánlott teherbe esnem),folyton figyeltem magam,számoltam,osztottam szoroztam a ciklusaim..A férjemet megműtötték herevisszértágulattal.Mindenki babát várt körülöttünk,de mi csak reménykedtünk és próbálkoztunk..Na és az a rengeteg kérdés áradt:Mikor lesz már babátok,Nem jön még a baba?Már épp ideje lenne.Pfff.Iszonyatosan éreztük magunkat.
A férjem orvosa szerint a műtét után 1 év és lesz baba.Megint csak vártunk,próbálkoztunk,de semmi.Na itt betelt nálam a pohár.Belefáradtam.Elég volt.Nem akarom ezt tovább,nem bírom.Nem akarok gyereket.Lemondtam róla.Biztos erősen hangzik,de így volt .Az utolsó reményünk a Kaáli volt.Mondtam a férjemnek ha így sem jön össze a baba,akkor ez van.Majd eldöntjük mi legyen a sorsunk a továbbiakban.Szóval megvolt az időpontunk.Még az első találkozás előtt elmentünk vérvételre,én is a férjem is,összeszedtük a papírokat a férjem műtéti záróját és az én eredményeimet is.És nagyon vártuk a dec.8.át.Ez idő alatt feltűnt,h késik a menszim.Pff,hányszor volt már ilyen.Legyintettem.De csak nem jön meg,még mindig nem.December 7. én gondoltam csak veszek egy tesztet és megcsinálom,,,biztos nega,de legalább tudjuk.December 8.-án hajnal 2-kor csináltam meg,(nem tudtam reggelig várni)és pozitív lett.Nagyon lassan,már kiakartam dobni a tesztet,de pozi lett..Iszonyatosan boldog voltam.A férjem nem nagyon élte bele magát,csak másnap amikor a doki 7 hetes kismamának állapított meg.Reggel hívtuk a Kaálit,h nem megyünk a megbeszélt időpontra.Gratuláltak és jó egészséget kívántak.
Most itt szunyókál a mi kislányunk,aki felbecsülhetetlen számunkra.
Szóval nálam szerintem az segített,h már nem foglalkoztam olyan görcsösen a baba kérdéssel,nem olvasgattam történeteket,tapasztalatokat.
Remélem és őszintén kívánom,h hamarosan megérkezzen hozzátok is a picuri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!