Beágyazódás után 3nappal nagyon minimális halvány világos barna, folyásnak nem nevezném, az már a menszit jelezheti?
Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 08:56
11/22 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, drukkolok neked! Dec. 24 erős pozitív ovulációs teszt, rá 9 nappal valami barnás folyásnak éppen nem nevezhető valami. Jan .10 ére nem várom. 1,5 éve próbálkozunk, decemberben mehettem volna átjárhatóságira, de nem fértem bele a doki idejébe. Idegölő ez a várakozás, de tesztet még nem csináltam, félek megint csalódáslesz. Sok sikert neked!
12/22 A kérdező kommentje:
én nem tudnék várni,egy teszt nem teszt és ha sikerült akkor nagy eséllyel halványat mát mutatr a teszt.tesztelj,és ird meg mi lett?hogy érzed?
2016. jan. 7. 17:32
13/22 A kérdező kommentje:
elöző vagyok és egyébként voltál valami vizsgálatokon,vagy szedsz valami gyogyszert vagy vitamint?menszi előtt szoktál barnázni?szurkolok.nekem ma megjött és kedden megyek átjárhatóságira.
2016. jan. 7. 17:35
14/22 anonim válasza:
Holnap reggel(9-én az a 29.dik napom) terveztem tesztet csinálni. Hogyne , voltunk vizsgálatokon, a férjemnél minden rendben. Volt 3 hónap Clostilbegyt -es kúrám. Lettek is tőle szépen petesejtek, de nem sikerült. Azt igérte a doki hogy még karácsony előtt megcsinálja az átjárhatóságit, de nem kaptam időpontot. Két éve volt egy laparoszkópos mióma műtétem. Nem tudom hogy ennek van-e köze hogy nem sikerült eddig, elvileg minden rendben van, az új dokim nem mondott semmit ezzel kapcsolatban. Nem könnyű, folyamatos csalódások. Nem tudom mi lehet a probléma, ha most is megjön, az átjárhatósági után okosabbak leszünk. Írok még mindenképp ha megtudok valamit! És nálad mi a helyzet?
15/22 anonim válasza:
Előző vagyok! Melyik fajta átjárhatóságira mész és hova? Mióta próbálkoztok?
16/22 A kérdező kommentje:
10 hónapja próbálkozunk,a férjemnek a spermi,és az en hormonjaim renben,ugyhogy a doki mondta ez a következő lépés.szentesen csinálják,kedden.
2016. jan. 8. 12:00
17/22 anonim válasza:
Ma reggeli tesztem negatív, de még nem jött meg!
18/22 A kérdező kommentje:
szia hány napot késik a menszeszed?
2016. jan. 9. 09:36
19/22 anonim válasza:
Szia igazából ekkortájt nem vártam, de megjött! Délután hívom a dokit időpontért átjárhatóságira. Te holnap mész, írd meg légyszi hogy mi volt! Szurkolok hogy minden rendben legyen!
20/22 anonim válasza:
Szia! mi volt az átjárhatóságin? Én szerdán megyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!