Van olyan, aki ilyet észlelt a Bromoprictin abbahagyása után?
Nem volt magas a prolaktinom,de az MRI kimutatta ,hogy valószínűleg,mikroadenomám van. Erre az orvosom azt mondta,hogy szednem kell ezt a gyógyszert.
Most,hogy abbahagytam,mert,hogy elmúlt a mikroadenoma(egy újabb MRI mutatta ki)nyögöm a mellékhatásokat,többek között ,a megugrott prolaktin szintet... Pedig,nekem előtte soha nem volt magas. :(
Szia!engem is most kuldott el mrre a doki, még függőben van mert tb alapon beutalot kene szereznem.szoval szerintem nem szabadott vllna abbahagyni ezz a gyogyszert.nekem azt mondta eletem vegeig kell szednem.a mikrobigyorol annyi h uzanaolvastam es szerimtem ah nem tud gypgyszer hatasara felszivodni.orron ketrdztuli mutettel tuntethetoek el.a bromo csak a mellekhatasok megszuntetesere van;(szerintem dokitol kerj tanacsot
Hajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!