Ez a folyamatos vérzékenység méhszájseb miatt okozhat teherbeesési problémát?
Van egy csúnya méhszájsebem, voltam vele orvosnál is múlthéten, azt mondta nem okoz problémát a teherheeséssel kapcsolatban, hogy mikor együtt vagyok párommal is folyton vérzem. én azért picit aggódom ezen.
Nagyon tompa fájdalmat is érzek a mèhemnél, szerintem ez nem normális :/
23/l
Szedjel be vagy 3 dobot Rutascorbint a ráírt adagolásban és protexin ghynophillus kúra mellette. Nekem ez teljesen elmulasztotta és azonnal terhes is lettem utána.
Amúgy nem akadályozza, csak ha terhesen is pecsételsz, akkor Utrogestant fogsz kapni azonnal, holott nem is kellene, mert nem biztos, hogy progeszteron hiany miatt fogsz pecsetelni, hanem mehszajseb miatt es vegig ijeszto lesz.
A Rutascorbin vénákat erősíti, és mind a kettő vény nélkül kapható és tényleg jók. Nem tudom, miért nem javasolta neked a dokid, nekem azonnal ezzel kezdte anno.
Nekem azonnal lekezelte.a dokim, mikor emlìtettem, hogy vérezgetek együttlét alatt-utàn. Teherbeesésnél.nem gond, de aztàn ha mégis babàs leszel, és vérzel, lehet majd aggód i, hogy "csak" a méhszàjseb vérzik, vagy valami màs. Nem jó buli...
Kezeltesd le a sebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!