Akinek több vetélése is volt koraterhesen, mi volt az oka?
Nekem már volt 3 (1 gyerekünk van).
Az utolsó 2 vetélésem most volt, egymás után. Az egyik 6-7hetesen (missed ab) a másik 4 hetesen (pozitív a teszt és meg is jött a menstruáció).
Szia,12hetesen volt vetelesem(1gyerek lett volna)
Jol szivmmukodes mindenen renbe volt.
Orvos szerint kromoszóma problema lehetett...mert következő uh mar nem latot seemmitse csak összeesett petezsakot.
azért kérdeztem rá az aspirin protect-re, mert amikor terhes lettem az egyetlen gyermekemmel, a doki automatikussan felírta az aspirin protect-et és az utrogestant mindenféle vizsgálat nélkül, csak azért,mert előtte volt egy vetélésem.
gondolkodom, hogy lehet, h most is azonnal szednem kéne az aspirin protect-et is? doki jóváhagyása nélkül nem merem, de ahhoz a dokihoz, aki felírta ezt anno, sajnos már nem mehetek. a terhesgondozóba meg furcsán néztek rám anno, hogy mi a fenének szedek én aspirint....
nézess trombophiliát,mert a hajadra kenheted az aspirinedet,ha komolyabb génmutációd van. Nekem pl. pozitív teszt után mindem nap szúrnom kell vérhigítót,és plusz kell aspirin protectet is.
Egy darab vérvétel az egész.
de van egy egészséges lányom.
génmutáció ezért nem valószínű szerencsére. vagy azóta változhatott a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!