Mitől van ez? Ugye nem vetélés?
5-6 hetes terhes vagyok es szombattol vettem eszre, ha pisi utan megtörlöm halvany piros, világos rózsaszinű leszva wc papír. Ez a vetélés jele vagy normális folyás szerű? Bugyim nem olyan. Ma megyek dokihoz de csak este 18:00-ra addig még sok idő van. Nagyon meg vagyok ilyedve!!!
H.E.L.P.
Innen nem tudjuk megmondani, de van néhány dolog, ami vetélésnél jellemző.
Erős alhasi görcsök, nem olyanok, mint menstruációkor, hanem nagyon sokkal erősebbek.
Jelentős mennyiségű élénk piros, tehát friss vér.
Ha volt tegnap együttlét a férjeddel, az pl. okozhatja, hogy most van egy kis pecsételés.
Vagy egy halom más is okoz kis vérezgetést, mint a progeszteron hiány, vagy egy ér elpattanása.
Este orvos mond biztosat, addig is, ne stresszelj.
Minden jót.
Terhesség alatt a pici vérzés sem "normális", ami alatt azt értem, hogy mindig jobb, ha inkább nincs semmi. Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy a terhességre nézve bármi bajt jelez, számtalan oka lehet!
A vetélésnek valóban azok a jelei, amiket az 1-es válaszoló felsorolt. A méhen belüli elhalásnak nem feltétlenül van bármi jele, nekem például semmi sem volt, egy csepp rózsaszín folyás sem, nemhogy vér.
Az orvos meg fog nézni UH-gal, és biztosat mond, remélem, meg fog nyugtatni. Ha a kicsivel minden rendben, akkor lehet hormonhiány, ez könnyen orvosolható, de valóban bármi más is okozhatja, és rengeteg olyan terhességből született már egészséges kisbaba, amely pecsételő vérzéssel indult. Fel a fejjel!
Koszonom. Bar nem szamitok semmi jora csak remenykedem. Felek nagyon.
Ferjemmel tegnap voltunk egyutt. Hasam neha neha faj de enyhen es el is mulik par masodperc utan.
1-es vagyok, ha voltatok együtt, akkor simán lehet attól. Minden nőgyógyászati vizsgálat után és minden együttlét után lehet kis vérzés.
Amúgy én a komplett terhesség alatt véreztem hébe-hóba. Pár napig igen, aztán két hétig nem, aztán megint. Mindig elmentem vele orvoshoz, végig veszélyeztetett voltam, de igazán nem tudom, hogy mitől volt. 41. héten indítással szültem egy makk egészséges, fejlett kisfiút.
Szorítok, hogy minden rendben legyen! Nekem sajnos nem lett :(
vetélés lett belőle ...
először nekem is barna volt...aztán piros és egyre több.... a görcsölés csak több nappal később jött.....
senkinek nem kívánom, se testileg, se lelkileg, hogy keresztülmenjen rajta
én ráadásul hiába mentem orvoshoz...nem adtak semmit....
csak vártak, hogy megmarad vagy sem :(
6 hetes voltam....nem fejlődött rendesen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!