Középidős vetélés után mikor érezted magad készen arra, hogy újabb terhességet vállalj?
Nyugodtan bevallahatod következő terhességét.,semmi baj nem lesz max "veszélyeztetett "terhességkent fognak venni. De csak azert hogy jobban odfigyelnenek rad mivel volt egy vetelesed.
sajnalom ami veled történt 😞 nagyon szomorú.
Sajnos én most vagyok 12hetes hetes vegig barnaztam ultragestant szedek es verezni kezdtem nem sok de vérzek 😞 tobb mint valoszinu vetelesnek indultam én is orvosok szerint 😞 1baba lenne.
Nehez ez a helyzet de ha nem sikerül akkor én is újra próbálkozok kos idő múlva.
Neked mar eltelt masfel év nyugodtan bevalalhatod a babat.
Vetélés okat nem kérdezem hisz vagy nem tudják az orvosok vagy valamire rafogjak hogy ez miatt...stb
..
Sok szerencset es jo egészséget nektek.
Nem lat babat az orvos. :'(
Csutortokon megyek vissza. Vert vesznek. Azt mondta hogy vagy nagyon pici a baba vagy ez mikro veteles.verbol kiderul. Csalodottak vagyunk a ferjemmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!