Lombikkal kapcsolatban kérdeznék?
Köszönöm :)
Volt már több lombikom is azt tudom hogy azt pontosan kell :) Csak eddig mindig sikerült időben beadni a szurikat :) De holnap később ér haza a párom és azért lenne később beadva. Én még sosem csináltam magamnak :( És félek hogy elrontom :(
Sziasztok!
Tudom nem a témához fűződő kérdésre válaszolok,de mivel nem találtam frissebb lombik kérdéssel foglalkozó csoportot így remélem nem veszitek rossz néven ha kérdezek.
Most novemberbe készülünk első lombikra.
Múlt héten pénteken elkezdtem szedni a fogamzásgátlót (marvelon) igazából nem erős a menszim. Tavaly endometrosisa l találtak amit laparoszkópiás eljárással eltávolítottak. Előtte se volt sok vérzésem.
De most szinte alig volt,azért elkezdtem szedni a fogigátlót 7 napja van meg de minimális csak.
Felhívtam a Kaálit és azt mondta a hölgy ez normális.
Jövő hét péntekre van időpontom UH ra.
Kérdésem az hogy valakinek vagy az ismeretségi körében volt e már ilyen probléma?
És ha igen mit csinált a doki tovább szedette vele vagy kapót másik készítményt?
Köszönöm előre is a választ!
Köszönöm Mindenkinek a választ!
Én végig barnáztam és véreztem. Szintén ugyan az a fogamzásgátlótól. Nem kellett abbahagynom végig kellett szednem. Azt mondta a doki teljesen normális.
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!