Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van meg valakinek valami ötlete?

Van meg valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés

Kicsit tanacstalan vagyok. Valoszinüleg sosem lehet gyerekünk, senki nek tudja miert. Minden eredmenypnk mintaszerü. Megvizsgalt egy vagon nögyogyasz, ferjemnek volt vagy 4 spermiogrammja, voltam endokrinologusnal ( a sokal altal istenitett Mensmentisben), vizsgaltak halom mindenre ( hormonpanel kb 400x, IR, minden, kiveve talan az immunologiat es a veralvadast). Addig jutottunk, hogy az elso lombik sikerült, az ötödik heten elment a baba. A fagyasztott nem sikerült. Többre egyelöre nem akarunk menni. ( Nem latom ertelmet, nem sikerülne ugysem, a munkahelyemen meg mar kerdezgettek, hogy mi ez a sok hianyzas). Pszichologushoz nem megyünk, kidobtunk mar pont eleg penzt... nem hiszem el hogy egy pszichologus segiteni tudna.

Igazabol en mar beletörödtem, hogy egy orvost se erdekel mi van velünk, es senki sem akar segiteni. Meg azt is elfogadtam, hogy nekem sosem lesz gyerekem. Csak ma valahogy eszembe jutott, hogy hatha valakinek meg lenne egy tippje, amolyan utolso probalkozas jelleggel.

2015. szept. 22. 15:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én ismerőseim is a fenti.zalaegerszegi doktornőnél voltak, illetve egyikük egy pesti klinikán, de nem tudom, hogy hol. A sógornőmnek egyébként a véralvadásával volt gond, de azt nem tudom, hogy pontosan mi és hogyan kezelték.

Kettes voltam

2015. szept. 23. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!