Lombikosok! Ugye nem adjátok fel!? Fel a fejjel!
Azoknak szeretnék írni pár sort, akik feladnák, mert úgy gondolják, nem érdemes folytatni.
2010. óta próbálkoztunk a lombikbébi programmal. 2014-ben a 7. beültetés sikerült! Egyetlen egyszer tudtak fagyasztani 3 embriót, amiből egy ébredt fel, így fagyasztott beültetésünk csak egy volt a hétből.
A lényeg, hogy bármikor sikerülhet.
A hetedik alkalommal csak egy életképes embriónk maradt, de az az egy megtapadt, és most már a kiságyában szuszog. :)
Fel a fejjel! Nem szabad feladni! Ha nekem hetedikre sikerült, bárkinek sikerülhet. :)
Egy 5 és fél hetes kislány anyukája
Gratulálok!
Mi feladtuk mammogr. 7mm cisztát mutatott félek aggódom.
más módszert gondoltam
Ez egy kérdésnek álcázott dicsekvés. Mi értelme?
Én is lombikos vagyok, most kezdjem el, h nekünk elsőre sikerült bibbibííí? Majd utána mondjam azt nagy ártatlan arccal, h de én csak biztatni akartam másokat, meg erőt adni??
Dicsekedjél,biztass másokat !
Gratulálok! sikerült neketek az első lombik de jó!
Kedves harmadik!
Eszem ágában sincs dicsekedni. Valószínű, hogy Te nem tudod, milyen érzés az, amikor már sokadszor mész, és nem sikerül. Igenis kell a bíztatás, kellenek a jó példák, de örülj neki, hogy Te ezt nem érted. Nem neked szántam amit írtam.
Őszintén gratulálok a sikeredhez!
ki hogy reagál a szurikra,gyógyikra.
Voltatok évente mammogr. vagy emlőuh.-n?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!