Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok! Ugye nem adjátok...

Lombikosok! Ugye nem adjátok fel!? Fel a fejjel!

Figyelt kérdés

Azoknak szeretnék írni pár sort, akik feladnák, mert úgy gondolják, nem érdemes folytatni.

2010. óta próbálkoztunk a lombikbébi programmal. 2014-ben a 7. beültetés sikerült! Egyetlen egyszer tudtak fagyasztani 3 embriót, amiből egy ébredt fel, így fagyasztott beültetésünk csak egy volt a hétből.

A lényeg, hogy bármikor sikerülhet.

A hetedik alkalommal csak egy életképes embriónk maradt, de az az egy megtapadt, és most már a kiságyában szuszog. :)

Fel a fejjel! Nem szabad feladni! Ha nekem hetedikre sikerült, bárkinek sikerülhet. :)

Egy 5 és fél hetes kislány anyukája

2015. aug. 4. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok a picihez.
2015. aug. 4. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Mi feladtuk mammogr. 7mm cisztát mutatott félek aggódom.

más módszert gondoltam

2015. aug. 4. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
11%

Ez egy kérdésnek álcázott dicsekvés. Mi értelme?

Én is lombikos vagyok, most kezdjem el, h nekünk elsőre sikerült bibbibííí? Majd utána mondjam azt nagy ártatlan arccal, h de én csak biztatni akartam másokat, meg erőt adni??

2015. aug. 4. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Dicsekedjél,biztass másokat !

Gratulálok! sikerült neketek az első lombik de jó!

2015. aug. 4. 23:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves harmadik!

Eszem ágában sincs dicsekedni. Valószínű, hogy Te nem tudod, milyen érzés az, amikor már sokadszor mész, és nem sikerül. Igenis kell a bíztatás, kellenek a jó példák, de örülj neki, hogy Te ezt nem érted. Nem neked szántam amit írtam.

Őszintén gratulálok a sikeredhez!

2015. aug. 5. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:

ki hogy reagál a szurikra,gyógyikra.

Voltatok évente mammogr. vagy emlőuh.-n?

2015. aug. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!