Lombikosok! Tegnap volt petesejt leszívásom, de sajnos csak egy lett. Van esély, hogy megtermékenyül?
Figyelt kérdés
Ma reggel ránézett a biológus,és még nem indult meg az osztódás. 😭2015. júl. 18. 12:26
1/13 anonim válasza:
Volt kolléganőmnek pontosan így volt, és sikeres lett a lombik! Gyönyörű egészséges kislánya született. Nem ez volt neki az első lombik, ő sem fűzött hozzá nagy reményeket.
2/13 A kérdező kommentje:
Nekem az első volt. De nem velem van a baj. Túl gyorsan stimuláltak(6 napig) rengeteg üres tüszőm jött le.
2015. júl. 18. 19:01
3/13 Diana901 válasza:
Az a jo h nincs sok! Mert jobb a minöség! Nekem elsönél 14szivtak le,7maradt beültetés napjára,de már fagyasztani nem lehetett. Másodiknál 2db lett,és egy itt van a pocimban! Kitartás! Jo lesz minden!
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást 😊
2015. júl. 19. 08:05
5/13 anonim válasza:
Egy ismerősömnek első lombiknál egyetlen petesejtje lett. Ősszel lesz 4 éves a kislánya :).
Úgyhogy van esély!
6/13 A kérdező kommentje:
Holnap reggel újra lehet őket hívni. Tülkön ülünk.
2015. júl. 19. 20:58
8/13 A kérdező kommentje:
Nem indult be az osztódás 😣 él a petesejt,de én már lemondtam róla teljesen.
Túl sietősen stimuláltak. Túl érzékenyen reagáltam a Gonal-ra. Sok üres tüszőm lett. Az egyetlen szál petém is cserben hagyott
2015. júl. 20. 09:36
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvességet
2015. júl. 20. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!