Miskolc Kaáli intézetről ki mit tud? Mostanában ki járt ott? Tapasztalatok, vélemények érdekelnek! Más megoldás nincs!?
Minden érdekel hol van?Mi mennyibe kerül?Mi támogatott és mi nem?Milyenek az orvosok?Hogy működnek ott a dolgok?
Ma voltam nődokinál vittem a labor eredményemet azt mondta,hogy normális (2éve próbálkozunk).Fel akarta írni a clostyt mire én mondtam,hogy sok negatívat olvastam róla a neten.Erre mondta,hogy jó akkor nem írja fel és kidobatta a vényt meg mondta hogy akkor menjek a Kaáliba ott majd kapok durvább injekciókat.
Én pusztán vártam volna valamiféle meg nyugtatást,hogy jó a closty vagy hasonló.Most meg hülyén érzem magam.
Így inkább szeretnék egy normális orvost akinek nem okoz fáradtságot elmagyarázni nekem a dolgokat és persze nem tőlem várja a fizetés kiegészítését.
Bocsánat kicsit hosszúra sikeredett,de le kellett írnom és várom a válaszokat.Köszi
Szia!
A clostitól nem lesz semmi bajod, fél évig szedtem úgy, hogy közben nem látott orvos. A Budapesti Kaáliról tudok nyilatkozni, én nagyon meg vagyok velük elégedve. Nyilván közrejátszik, hogy elsőre sikerült az inszeminációnk idén áprilisban. Gyorsak, alaposak, kedvesek. Külföldről költöztünk haza április harmadikán, 8-án volt időpontunk a Kaáliba. Megvizsgáltak, írtak fel Clostit és mondták, hogy menjek vissza 14-én egy uh-ra. 16-án megtörtént az inszemináció, (melyre nem sok esélyt adtak, és szeptemberre előjegyeztek lombikra) és láss csodát, 35 évesen babát várok. Az árai szerintem nem durvák, az ultrahang és a vérvétel ingyenes. 45 000 forint az inszemináció (a tüszőrepsztő szuri és a hormon kb. 16 000 ) az első konzultációs díj, ha jól emlékszem 15 000 forint. Remélem segítettem, ha kérdésed van írj.
A honlapjuk címét én is megtaláltam de ott nincs személyes friss tapasztalat engem pedig az érdekel!
Köszönöm 2. ha nem találok közelebb jó magándokit akkor megyek a Miskolci Kaáliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!