Hogyan maradhatok erős, ha nem sikerül a baba?
Figyelt kérdés
Csak egy egyszerű, fiatal nő vagyok, aki a világ legtermészetesebb dolgára vágyik, arra, hogy anya lehessen. De nem sikerül :(( Csak arra kérlek titeket, hogy ha valakinek van valamilyen élménye arról, hogy több év után jött össze, vagy nehezen,kérlek titeket írjátok le nekem,csakhogy ne veszítsem el a reményt. Köszönöm.2015. júl. 24. 15:33
11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kedves 8-as köszönöm a válaszodat és azt is, hogy biztatsz. sajnálom, hogy ilyen régóta kell próbálkoznotok. De nagyon remélem, hogy összejött a baba, Légyszi ha lesz kedved írd meg, hogy mi lett a teszt eredménye :)))
2015. aug. 15. 07:54
12/13 A kérdező kommentje:
vagyis elnézést megtévedtem, azt a 9-esnek szántam,de mindenki válasza hasznos,ment a zöld kéz mindenkinek :))))
2015. aug. 15. 08:02
13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem tudom jár e még erre valaki,de ha igen elmondanám,h kislányt várunk és nagyon boldogok vagyunk. Még 2 hét van a szülésig és már alig várom, h láthassam az én várva várt kicsikém. Ezt nem elkeserítésképpen írom,hanem azért, h tudjátok van remény. Mert amikor teljesen lemondtok róla akkor jön a csoda. Mindenkinek sok szerencsét!!!!!
2016. jún. 29. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!