Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » ET+7 napon nem igazán érzek...

Timi 0408 kérdése:

ET+7 napon nem igazán érzek semmit! Néha hasszurka és ciciszurka de ezen kívül semmi különös! Lehet ebből baba?

Figyelt kérdés
5 napos fagyibabákat kaptam vissza. Tegnap fájtak a melleim de ma az sem igazán!
2015. júl. 22. 10:38
1 2
 1/17 niiiiki válasza:

Szia!Miért ne lehetne, csak semmi para, amúgy ha 5 naposat kaptál vissza akkor már simán tesztelhetnél is.Én 4 naposat kaptam vissza, Én kajakra azt éreztem h meg jön mert görcsölt is a hasam.et 10. nap reggel vérvétel és mondták h sikerült.Másnap tesztet csináltam kíváncsiságból és persze szép pozi lett.

Sok sikert.

15 hetes kismami:-)

2015. júl. 23. 10:50
 2/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 5naposat kaptam vissza és sajnos csak 1db-ot mert túl stimuláltak, de már a 7. napon halvány pozitívat teszteltem, semmi tünetem nem volt.

16hkm

2015. júl. 23. 11:02
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat! Végül is nem parázok annyira! Lesz ami lesz,csak kiváncsiságból kérdeztem! Az előzőnél mindenfélét "beképzeltem" és mégsem sikerült.:-( Most pedig teljesen más minden.
2015. júl. 23. 15:52
 4/17 A kérdező kommentje:
Kedves Niiiki sajnos tesztet nem csinálhatok mert ovitrelle szurit kapok!:-( Hétfőn kell mennem vérvételre,úgy hogy mindenképpen várnom kell! Gratulálok nektek a babócához!:-) Kellemes babavárást!:-)
2015. júl. 23. 15:55
 5/17 A kérdező kommentje:
Kedves második! Akkor neked gratulálhatok vagy még csak halkan lehet örülni?:-) Egy baba is baba! :-) Az egyik ismerősömnek is egy volt és meg is maradt elsőre!:-)
2015. júl. 23. 15:59
 6/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok :-) Most már 17hetes kismami vagyok, igazán szerencsésnek mondhatom magam, mert sok rosszal riogattak.

Nagyon szépen köszönöm a gratulációt!

Szorítok, hogy sikerrel járj!

2015. júl. 26. 09:12
 7/17 A kérdező kommentje:
Szia 2! Köszönöm a jókívánságot! Ma megyek vérvételre! Van egy olyan érzésem hogy nem sikerült!:-( Majd meglátjuk! Még egyszer had gratuláljak nektek! Örömteli babavárást!:-)
2015. júl. 27. 04:42
 8/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltam vissza és babás lettem!:-) Szép magas a hcg úgyhogy akár ketten is lehetnek!:-)
2015. júl. 27. 21:32
 9/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!! :-)
2015. júl. 29. 13:18
 10/17 niiiiki válasza:
Első vagyok. Nem akarom írni, de megmondtam:D :D :D hatalmas gratula:) Boldok babavárást:)
2015. júl. 30. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!