Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek miért lett lombik baba?...

Kinek miért lett lombik baba? Elmesélnétek hoyg zajlott? Mire kell különös képpen figyelni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 22. 01:53
 1/5 Diana901 ***** válasza:

Szia! Uhh! Hát ez hosszu történet,ugyh megprobálom röviden.Nálam kezdtük a kivizsgálásokat. Legvégére maradt a genetika(nem találtak semmit,ezért ugy gondolták h ezt is nézessük meg),és ott derült ki h páromnak Y kromoszoma ferdülése van,igy csak lombikkal lehet babánk. Az elsö lpmbikomnál 14petesejt lett 12termékenyült meg,beültetésnél már csak 7db maradt(3at kaptam vissza),fagyasztásra nem lettek alkalmassak. Sokat pihentem. Szinte semmit sem csináltam. Nem sikerült! Második lombiknál 2db petesejtem lett,mind2 megtermékenyült,de csak egy maradt beültetésre(8sejtes). Egyáltalán nem pihentem,utazgattunk,nem is érdekelt a dolog! A beültetés után a 12.nap pozitiv lett a tesztem.

Még elég hihetettlen a dolog,és még félek is örülni!

Kérdezz nyugodtan ha valami érdekel!

5h+4

2015. júl. 22. 07:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Hát, nálunk nálam voltak problémák. A feleségem teljesen egészséges, nálam volt kevés spermium, és lusták is voltak így lombik. Az első beültetésünk sikerült.

Hasonlóképpen mint Diánál, nálunk is 14 petesejtet szívtak le, 12 termékenyült meg, ebből 8 maradt meg tökéletesnek, 1 embriót kaptunk vissza, 7-et lefagyasztottak. Mi a Kaáliba jártunk Dr. Szmatona Gáborhoz, csak őt ajánlom! Profi!

A Forgács intézetben kezdtünk, ott félrekezelték a feleségemet, és inszeminációt csináltak miközben nálunk alapból kizárt volt. Csalódás volt. S persze rohadt drága is, minden konzultávió 15.000 Ft volt.

A Kaáliban az első 15.000 minden további 1500 Ft. Nem mindegy!

A feleségemnél SEMMI tünet nem volt, és negatívak voltak a tesztek is, a vérvétel mutatta ki ET+13 napon hogy a kislányunk megtapadt.

Az első ultrahangos vizsgálat 6 hetesen volt pontosan, már volt szívhang is.

Amiket szedett, és szed

Femibion 800 (12.hét végéig)

Femibion 400 (13 héttől végig)

Megnerot (jobb mint a magneb6 22.hétig) 3x2

Magneb6 ( mivel kell a kombi hatás) 3x2

C vitamin ( 15 hétig nagy dózisban 1000 mg-ból napi 6)

Tünetei nem voltak,sem hányás sem émelygés, néha szédül, de a 40 fokban érthető, meg néha fáj a hasa alja.

Volt vérzésünk is a 7-8 hétben, de minden rendben volt!

Első terhességnél,főleg ha lombikos vagy, bármi nem odaillőt tapasztalsz, inkább dokitól kérdezz!

Ha jó orvos kell, Dr.Koós Hutás Piroskát tudjuk javasolni neked, keress rá. Nem olcsó, de profi! S minden helyben van!

Kérdésed van szólj :)

2015. júl. 22. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja igen, 23 hetes a kislányunk a pocakban, már 578 gramm :) Nagyon várjuk már,izgulósak vagyunk, meg voltak nehéz időszakok kérdezz nyugodtan!

Sok sikert!

2015. júl. 22. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Gratulálok Nektek!

Diana az Y kromoszoma ferdülés mit takar? Rákerestem a neten,de nem találtam semmit.

2015. júl. 23. 20:24
 5/5 Diana901 ***** válasza:
Annyit jelent h hibás az Y komoszoma egyes spermiumokban,amik az elsö osztodásra nem képesek. Igy lombikkal mivel több petesejtet termékenyitenek meg,kitudják "szürni"a jo babákat.A doki szerint ez miatt kisebb az esély a fiu gyermekre,de ha mégis összejön,akkor örökli ezt. Hivatalossan nem ez a neve a "betegségnek",csak igy magyarázta el a doki,h megértsük.
2015. júl. 24. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!