Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van okom aggódni az IR miatt?

Van okom aggódni az IR miatt?

Figyelt kérdés

0perces glükóz: 4,3

60perces glükóz: 7,5

120perces glükóz: 3,5

0perces inzulim: 7,5

60perces inzulim: 80,1

120 perces inzulin:34,0

Hima:1,43

2015. júl. 15. 18:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Homa, bocsánat! :)
2015. júl. 15. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Sajnos igen. A kiindulási cukrod jó, de a kétórás alá megy, ami sok inzulint sejtet a háttérben. A kiindulási inzulin nullához közelít egészséges embernél, nálad sajnos ez magas. A 120 perces 20 körül jó az orvosom szerint. Egyáltalán nem kell kétségbeesned, ilyen eredményekkel semmi drasztikusról nincs szó (csak hogy megnyugtassalak, 200 feletti kétórás inzulin mellett két szép gyerekem született, igaz, ezt először le kellett tornáznom, de a legjobb eredményem is 50 körüli volt :)))

Szóval egy kis diéta és mozgás, és jobban leszel! :) Jó eséllyel megúszhatod a gyógyszeres kezelést, én drukkolok! :)

Ezt az oldalt ismered már? www.pcos.hu

Érdemes olvasgatni.

2015. júl. 15. 20:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletes választ! :)

PCOS-em tuti nincs, kivizsgáltak. :)

A diéta, mozgás miatt azért aggódom, mert így is sportolok, diétázom 15 éves korom óta. No mindegy, remélem, hogy hozzám is rövidesen kopogtat a gólya! :)

2015. júl. 15. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
kérjél rá gyógyszert!én ennél jobb értékekre is 1500 metformint kapok,és 3 hónap szedés után még nem vagyok terhes:(
2015. júl. 23. 14:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudtok esetleg jó orvost? Az enyém azt mondja, elég a diéta. Ha szólok, hogy gyógyszert szeretnék, felírja? Magán endodoki. :)
2015. júl. 23. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
én a róbert károly magánklinikára járok -szigeti doktorhoz.Nekem ő rögtön felírta.
2015. júl. 24. 00:31
 7/7 anonim ***** válasza:

www. mensmentis. hu

Ezekhez az értekekhez kicsit halovány csak a met, kell a szakszerűen kivitekelezett diéta és a rendszeres sport.

2015. aug. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!