Vasárnapra nem várom, de?
Figyelt kérdés
Vasárnapra nem várom, de már megduzzadt a pocakom, és érzem az előjeleket. Pedig annyira szerettem volna, ha most végre sikerül. Ezek szerint esélytelen, hogy baba lesz??2015. júl. 2. 14:35
1/14 anonim válasza:
A közelgő mensi és a korai terhesség jelei hasonlóak. Én nem adnám fel a reményt ilyen hamar! :)
2/14 Anci76 válasza:
Ne keseredj el,amíg nem jön meg addig is bizakodj!:-)
Én is 5-re nem várom.
3/14 anonim válasza:
Én minden létező pms tünetet produkàltam a pozitìv teszt előtt :)
Puffadàs, vizesedés, eltünő mitesszerek, görcsök.
Amìg nem jön meg, van remény.
4/14 anonim válasza:
En nem tudom megkulonbozetetni a mensigorcsoket, attol mkkor teherbeestem, meg igy utolag se! Annyira biztos voltam benne, h meg fog jonni, h nem is teszteltem csak az lett gyanus, h mulnak a gorcsok es meg mindig nem jott meg, no ekkor teszteltem pozitivat :)
5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, Lányok! A világ legboldogabb embere lennék! :)
2015. júl. 2. 15:31
7/14 A kérdező kommentje:
1-2x szúrt a jobb petefészkem, ma a hasam nem görcsölget. Nagyon drukkolok magamnak, hogy ne jöjjön meg. Köszi az érdeklődést 😊
2015. júl. 3. 16:06
8/14 Anci76 válasza:
Izgi,majd írd meg mi újság veled!:-)
9/14 A kérdező kommentje:
Sajna Megjött. Es Neked Anci76?
2015. júl. 6. 07:16
10/14 Anci76 válasza:
Sajnálom!:(
Nekem még nem jött meg,és semmi jele.
Köszi az érdeklődést.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!