Fáj a mellbimbóm már tegnap óta. Vasárnapra nem várom, eddig voltak szurkálások meg apró nyomások a hasamnál, de ilyen bimbo fájdalom még nem. és főleg a jobb nagyon fáj. A bal is érzékeny de főleg a jobb. ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 06:34
1/5 anonim válasza:
Barmitol! Ha vasarnap kell megjonnie akkor lehet, hogy attol. Ne haragudj,de ilyenkor meg egy orvos sem tudja megmondani neked. Remelem szerencsed lesz es nem jon meg.
2/5 A kérdező kommentje:
igen gondoltam csak szokatlan mert eddig mindig az egész mellem fájt mikor megjött mostmeg csak a bimbó...és fura...multhónapban mielőtt megjött előtte 1 nappal voltunk együtt...és kiváncsi vagyok h mennyi a jó esély...de nem akarom beleélni magam...
2015. jún. 5. 06:50
3/5 A kérdező kommentje:
jah és teszem hozzá...a héten egyből mikor szex volt utána begörcsölt mind a 2 petefészkem és elég érdekes volt...meg 3 napig folyamatosan minden reggel és este fájt a fejem...
2015. jún. 5. 07:35
4/5 A kérdező kommentje:
jah és mielőtt megjött...aznap este 2 szer is együtt voltunk...
2015. jún. 5. 07:54
5/5 anonim válasza:
Tul sokat foglalkozol a temaval. Minden ember mas. Nekem csak annyi tunetem volt, hogy 2 hetig baromira fajt mindket mellem, az egesz. Sajnos ezekbol amit leirsz senki nem mondja meg mitol van. Ne gorcsolj rajta ejnyire, mert annal rosszabb lesz. Ha pedig megjon vasarnap akkor meg magad bantod, mert ereztel valamit. Nehez, de tereld el a figyelmed. Ne a gorcsoket vedd figyelembe, hanem a menszesz kimaradasat. Az is lehet, hogy ha tenyleg lesz valami nem is fogod erezni. En pl nem ereztem semmit. Megis itt ul az olemben a ket honaposom, es kielvezem azt a par ritka alkalmat mikor nem azon agyalok miert sir eppen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!