Amikor eljött az egy év mit mondtatok az orvosnak? Hogy közöltétek vele, hogy márpedig vizsgáljon ki titeket miért nem jön a baba?
Illetőleg milyen kivizsgálások milyen sorban hogy smint vannak?Hogy megy az egész? 1 hónap múlva eljön az az idő amit nem szerettem volna ,de már férjem is belátja ,hogy mennyünk el orvoshoz.
Amit rólunk tudni lehet? Én 24 Férjem 31 ,sajnos volt 16 évesen egy terhességmegszakításom.Utána totál kikészültem minden téren ,de együtt vagyunk azóta is nem sikerült a szülők unszolására szétszedni mindezek után se minket.Szeretnénk családot babát de nem jön és kezdek kikészülni.
11 hónapnál tartunk.De kezdek megkattani.
Az a baj ,hogy össze vissza dolgozik a szakmájából adódóan.De miután bejött a meleg idő így van mikor este 9 fele esik haza.Így nem tudom Ő mikro tudna elmenni bármilyen vizsgálatra is.
Van értelme ,,előre gondolkodni" és legalább nekem elmenni előre orvoshoz?
Sziasztok!
Mi is lassan 1 éve próbálkozunk, és sajnos egyre rosszabb a helyzet. Tavaly aug-ban voltam először orvosnál, hogy babát szeretnénk, közel 9 évnyi fogamzásgátló szedése után, akkor megvizsgált, és minden rendben volt. Egészséges méh... volt egy szép nagy petém. Mondta, hogy nyugodtan lehet próbálkozni. Mivel a fogamzásgátlót anno azért kaptam, mert nem volt rendszeres menstruációm, sejtettem, hogy nem lesz egyszerű a teherbeesés.Januárban mentem vissza hozzá, akkor már november óta nem volt menstruációm. Először kaptam Norcolutot és Clostilbegytet. Az egyik megvonásos vérzést produkál, a másik tüszőrepedést. Azt mondta, az esetek 80%-ban ez beválik. 2 hónapig próbálkoztunk ezzel, azt mondta, többször felesleges. Nem használt a gyógyszeres kezelés. Időközben mindkét petefészkemben ciszták alakultak ki. Hormonvizsgálatra küldött, kiderült, hogy PCOS, diétáznom kell, anyagcsere serkentőt kell szednem, közben kivették a cisztáimat, csináltak egy petevezető átjárhatósági vizsgálatot is. A műtét után újabb Norcolut-Clostilbegytes kezelés, de mindezek után ismét sikertelen. Szervileg minden rendben van, de a gyógyszeres kezelések után sincs tüszőrepedés. Most azt mondta, hogy nézzem meg melyik Kaáli intézetbe szeretnék menni... Nagyon el vagyok keseredve és kezdem úgy érezni, hogy ez nekünk nem fog összejönni.
Szóval mielőbb el kell menni egy nőgyógyászhoz -mert csak telik az idő- (jobb magánrendelésre), ha elmondod, hogy mióta próbálkoztok, ki fog vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!