Volt peteérés ha a ciklus 23 napi vérvételen a progeszteron 5,6 ug/l volt?
Azt tudom,hogy ovuláció nem volt de ez jelentheti azt,hogy peteérés volt?Ha egyáltalán nem nőtt volna tüsző akkor 0-a lenne?
Mennyinek kellett volna lenni,hogy biztosra lehessen mondani ovuláció is volt?
Szia!
A gond akkor van,ha volt peteérés,de ovuláció nem.Az ovuláció ugye azt jelenti,hogy megreped a tüsző,és kiszabadul belőle a petesejt.Szóval olyan nincs,hogy nem érett meg a petesejt,de volt ovuláció.Viszont olyan lehet,hogy megérett a petesejt,de nem volt elég nagy vagy túl nagy volt,és nem tudott megrepedni.
Remélem,érthetően írtam le.
A progeszteronnak legalább 22-nek kell lennie a 23. napon,ha volt ovuláció.
Igen,úgy néz ki,nem repedt meg.A 13mm is kevés.
Mi meddőségi központba járunk,és három inszeminációnk volt,a harmadik sikeres volt.Minden esetben Clostilbegitet kaptam 5 napig napi 2-t,majd Merional nevű tüszőérlelő injekciót-a három stimulálás alkalmával más és más mennyiségben.Ezekkel sikerült elérni megfelelő nagyságú tüszőket,és meghatározott időpontban kellett beadni egy tüszőrepesztő injekciót.Ez a tüszőrepesztő 36-40 óra múlva repeszti meg a tüszőt,akkor csinálják az inszeminációt.
Ha volt UH-od és a progeszteront is nézték,akkor gondolom jársz dokihoz.De érdemes lenne egyéb hormonokat is vizsgáltatni,sok minden kiderülhet.
Drukkolok,hogy mielőbb sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!