Hogyan kell használni a méhpempőt elégtelen peteérés és progeszteronhiány esetén?
Mindenütt mást olvasok: egyik ciklusban 28 napig szedni, majd egy ciklust kihagyni, de olyat is olvastam, hogy három hétig szedni, és amíg tart a vérzés, addig szünetet tartani, és olyat is, hogy csak a ciklus első felében kell szedni és a második felében tartani szünetet.
Elsősorban azoknak a tapasztalatára lennék kíváncsi,a kik nem a netes vagy a dobozban található használati útmutatók alapján szedték (mert azokat én is olvastam, és pont a fentiek miatt nem lettem okosabb), hanem természetgyógyász ajánlása szerint. Sokat segítene, ha a hatásmechanizmusáról is tudnátok írni, hogy miért is úgy kell szedni, ahogy. Köszönöm előre is!
Kedves 10-es válaszoló!
Azt lehet még tudni, hogy miért kell egy végig méhpempős ciklus után egy teljes ciklust kihagyni? Mert ahol azt ajánlják, hogy egész ciklusban kell szedni, ott azt is írják, hogy a következőben viszont nem, és így tovább.....
Erre sajnos én sem kaptam értékelhető magyarázatot. Ebben a ciklusomban nem szedem (az előző kettőben szedtem), de mégis most volt olyan brutális peteérésem, amit még soha nem éreztem. Rendesen kellemetlen volt. Pont ezen gondolkoztam, hogy lehet hogy tudnak valamit, hogy ezek a kúrát után megmarad a jótékony hatása, azért ajánlanak szünetet tartani.
Az is biztos, hogy nagyon hamar el kezd hatni, mert nekem a második naptól ahogy el kezdtem szedni három napon keresztül kegyetlen fejfájásom volt.
Az első hónap második felében 5 tizedet emelte meg a hőmet is, amúgy csak 3 tizeddel szokott erősödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!