Piroska és a farkas kérdése:

Okozhat a rossz fog/ak/ teherbeesési ill. nőgyógyászati problémát?

Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 07:44
 1/4 Wiky93 ***** válasza:
Nem hinném
2015. máj. 31. 07:49
 2/4 anonim ***** válasza:
okozhat bizony. Nem véletlenül része a góckutatásnak a fogorvos is.
2015. máj. 31. 07:54
 3/4 anonim ***** válasza:

A rossz fog sok mindent okozhat. Vámos Erika, aki a tv-ben az Egészségőrt vezeti, leírja, hogy ízületi gyulladása volt, egy pohár víz felemelése is pokoli fájdalommal járt számára. Már-már autoimmun problémával kezelték a kórházban, mikor valamelyik orvosnak eszébe jutott a fog. S találtak egy rosszul gyökérkezelt fogat nála. Még ki sem kellett húzni a fogat, s megszűntek a panaszai, mikor megoldották a bajt.

Igen, olyan gócok keletkeznek a szervezetben, amik hatása nem elhanyagolható.

2015. máj. 31. 08:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogy okozhat-e azt nem tudom, Tegyük fel, hogy elhiszem hogy okozhat..

A fiam mondjuk nem akadályozta meg. Bevallom azt se gondoltam volna hogy ez a gond beleszólhat és azt sem, hogy meddig fog fajulni az inyproblemam. Kb a beágyazódásra már fél oldalt tudtam csak enni, pozi teszt utáni napon már nem is aludtam. Ott pedig hatalmas mértékű gyulladás lett akkorra.

2015. máj. 31. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!