Ez a prolactinszint és tsh jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
Prolactin: 88
Tsh: 3,43
2015. febr. 24. 13:52
1/5 anonim válasza:
Véletlen se írj mértékegységet, mert még a végén hasznos választ is lehetne adni a kérdésre.
Meg persze véletlen se olvasd el mellette a referencia tartományt, amit mindig ráírnak a papírra, mert még a végén magadtól is rájönnél, hogy normális-e az érték vagy sem.
2/5 anonim válasza:
A prolatkint én sem tudom így mértékegység nélkül.
Tsh magas eléggé. Teherbeeséshez 1-2 között kell lenni!
3/5 anonim válasza:
TSH tartomány nem 0,27-4,20 között van? Én már nem értem...1-2 körüli érték kell a teherbeeséshez? Csak azért, mert az én értékem 4,20 (tartományon belüli) és a dokim azt mondta minden rendben.
4/5 anonim válasza:
Nem értem még mindig ezeket a nőgyógyászokat! Oké,hogy nem endokrinológus, de ennek azért utána nézhetne.
Nem, nem jó a 2 fölötti érték! Ez nem azt jelenti,hogy nincsenek csodák, és nem lehet teherbeesni magas értékkel, de ritka.
5/5 anonim válasza:
Ciklus hányadik napján volt a vérvétel?
Tsh-d magas, 1 körül kéne lennie, a prolactin 102-496 között jó, Tiéd alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!