Váltsak orvost, vagy fogadjam meg a tanácsát?
1 éve próbálkozunk a babával, eddig 3 havi Clostilbegyt kúrán vagyunk túl sikertelenül (nincs peteérésem) és azt mondta tegnap, hogy menjek el Debrecenbe a Meddőségi Centrumba.
Előtte viszont még mondta, hogy van egy másik lehetőség, egy szuri, ami viszont jóval drágább, és azzal is megpróbálunk majd peteérést csinálni.
Olyan messze van nekünk Debrecen, és havi 130 ezret keresünk ketten a férjemmel, nekem jövőre megszűnik a munkám, de ha ezt egyszer elkezdjük, akkor nem szakíthatjuk meg a folyamatot pénztelenség miatt, de viszont pénzünk és időnk nem nagyon lenne erre. Teljesen kétségbe vagyok esve :( Tegnap előttem egy fiatal pár jött ki, a csaj zokogott, és azt mondta, hogy szedjék ki belőle, mert nem akarja ezt a gyereket, csak becsúszott. Tiszta ideg lettem, hogy aki nem akar, annak elég 1 alkalom és teherbe esik, aki meg babát szeretne az költsön rá minimum 1 millió forintot, hogy gyereke legyen kínok árán....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!