Ezek milyen értékek lombikbeültetéshez? Cukor 4 60 perces 5,4 120 perces 5,7. Izulin 5,1 60 perces48,1 120 perces 62,2
Nem tőlem kérdezted, de. Én a 12. hétig kaptam a merckformint, utána szigorú diéta, a végén inzulin, mert nem tudtam tartani az értékeket.
Baba miatt 1.5 - 2 között kellett tartani a tsh-t.
4-5-ös vagyok, én is a 12. hétig szedtem a Meforalt (van olyan doki, aki végig szedeti). Az első terhességemnél nem volt gond a cukrommal, 3x is csináltunk terhelést a biztonság kedvéért Második terhességemnél a 26. heti terhelésnél még viszonylag jók lettek a vércukor értékeim, de a 32. heti ismétlésnél már elszállt az egekbe. 8.9 volt az éhommi, és 13 a 120 perces. Rögtön egy tonna inzulint kellett magamba szúrnom.
Sajnos utána is megmaradt egy 2. típusú diabétesz, de a diabdoki szerint már előtte sem inzulin rezisztenciám volt, hanem egy kezdődő cukorbetegség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!