Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Milyen erős facelle tesztetek...

Milyen erős facelle tesztetek volt 11 és 12 dpon?

Figyelt kérdés
11-12 dpon lehetek, a facelle teszten tegnap lett halvány éppen fotózható csík, ma picit erősebb. Több vetélés után érdekel másnál hogyan alakultak ezek a tesztek. Eddig predictort használtam, de ahhoz már túl sok rossz élmény köt, gondoltam most váltok.
dec. 21. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, nekem így néztek ki 11-14 DPO-n a Facelle 10-es tesztek.

[link]

Orvosi ultrahangos követés és meddőségi kezelés miatt biztos a DPO. Tovább nem használtam Facelle-t, mert ezután hcg vérvételek voltak, jelenleg halkan reménykedünk az első ultrahangig. 🤞

Drukkolok Nektek is!!

dec. 21. 11:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos az enyémek fele ilyen erősek, de köszönöm azért! Drukkolok nektek is! :)
dec. 21. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Facelle nekem is még halványka volt az elején,de nekem személy szerint soha nem mutatott második vonalat, amikor nem volt terhesség. Amikor lett egy halvány második vonal, akkor az valóban terhesség volt.
dec. 22. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!