Vannak itt olyanok akiknek hosszabb a ciklusuk az átlagnál?
Figyelt kérdés
Hány napos nektek? Van ovutok hosszu ciklus mellett? Sikerült a baba? Nekem 42 napos és 27-28.napon érzem az ovu jeleit. Egyenlőre még nem sikerült a baba :(2015. máj. 22. 19:58
1/4 anonim válasza:
nekem rendszertelen , 4 honapja probalkozunk , nem jott osze a baba , ovum se tudom mikor van igy . neha 35 napos , most utoljara 41 naos volt , azelott 29 ... nem tudom mi a gond .
2/4 anonim válasza:
nekem eleg rendszrtelen de atlag 40-50 napos... homeros modszerrel figyelve az ovut, 3. honapba jott ossze a baba. szeptember 25 volt az utolso menzeszem es oktober 21.-en fogant.
3/4 anonim válasza:
Nekem már van egy kisfiam, elötte 28-30 naposak voltak a ciklusaim. Azóta katasztrófa........ 35-42 naposak. 28 nap körüli ovuval a teszt szerint. orvos szerint ez nagyon nem jó. 11 hónapja próbálkozunk a kistestvérrel. Már túl vagyok egy closty kúrán és a 3. napi vérvételen. Kedden kell mennem újból vérvételre. Most a 17-18.napon volt pozi az ovu teszt. Orvos szerint lehet a túlsúlytól is hosszú ciklus. Szülés óta összeszedtem kb. 15-20 kg súlytöbbletet. :(
4/4 anonim válasza:
Utolsó vagyok. elfelejtettem írni, hogy most legutoljára 9 hétre rá jött meg a menstruációm. Terhes tesztek negatívak lettek, ovu tesztek is 4 hétig, utána nem csináltam. Aztán erős vérzéssel jött meg 9 hétre. Orvos szerint nagyon korai vetélés lehetett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!