Tényleg igaz az, hogy akiknek hosszabb a ciklusuk (mondjuk 30-36naposak), azoknál gyakoribb, hogy később látják meg a petezsákot, stb?
Köszi a válaszokat.
Csak azért gondoltam,hogy van benne valami,mert ugye a peteérés az általában a mensitől visszaszámolva 14.nap körül van.Ami az átlagos 28 napos ciklus közepén van.Na ha most valakinek pl 40 napos a ciklusa,akkor nem "középidőben" van a pé,hanem picit kb. egy héttel később.Így +egy hét a beágyazódás,+egy hét mire kimutatja a teszt,és +egy hét mire látnak is valamit.
Jól gondolom?Erősítsetek,vagy cáfoljatok meg,ha nem így van! Várom a válaszokat!:)
Abszolút! :)
És örülök,hogy azt is lehet érteni,amit én írtam...ugye?
Mert pont erre gondoltam,amit te is írtál.
Szia! Igen, jól tudod, lehet hogy később van a peteérés és így tolódik minden folyamat. Nálam is így volt, ezért nem is volt még szívhangunk pl. a 6. héten, de a 9. héten már pulzált a kis szíve. :)
20 hetes kismama
Köszi,akkor megnyugodtam én is! :)
Ugyanis nekem 40 naposak a ciklusaim,egy hete késett,mikor elmentem dokihoz.Nekem is volt két pozitív tesztem,de az uh-n semmit nem láttak!Teljesen letört a doki,mikor azt mondta,hogy nem vagyok terhes,nem lát semmit,valószínű csak késik a mensim,és meg fog jönni napokon belül!
Aztán rá 4 napjára ismét pozitív lett a tesztem,és megvizsgált egy másik doki,és ő mondta,hogy igenis terhes vagyok,csak még nagyon kicsi!:)
Ja,és kérdezte,hogy milyen a ciklusom,és amikor mondtam neki,hogy 40 napos,csak ennyit reagált: "Ja,akkor értem.."
08:36-os vagyok. 8 hetesen (a mensim elso napjatol szamitva) voltam eloszor uh-n. Sajnos csak ekkora kaptam idopontot, Angliaban elek itt ritka az uh mint a feher hollo. Mondtam a dokinak, hogy 8 hetes vagyok a mensim elos napjatol szamitva de az uh-s pappiromra azt irtak, hogy 7 hetes. Szoval innen is latszik, hogy egy hettel eltolodott a dolog. Fogalmam sincs melyiket veszik majd alapul es melyik szerint fognak szamolni a kesobbiekben. Volt mar szivhang is es eddig minden ugy nez ki rendben.
Boldog babavarast nektek es ne izgulj nallad is egy hosszu ciklusban fogant a baba es termeszetesen lehet erteni, hogy mire gondolsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!