Azok, akiknek a 28 napos átlagtól rövidebb a ciklusuk, azok tényleg korábban szülnek, akiknek meg hosszabb, azok pedig később, mint a doki által megállapított várható időpont? Veletek hogy volt?
Hát ez olyan szempontból lehet igaz hogy ugye a doki meg védőnő 28 napos ciklussal számol.
Így ha neked mondjuk 35 napos a ciklusod akkor valószínűleg egy héttel később volt peteérésed, tehát a babád egy héttel kisebb mint amilyennek veszik papír alapján.
De aztán ez nem 100% hiszen attól hogy ált.35 napos a ciklusod lehetett bármikor peteérésed (nekem pl. most úgy sikerült babásodni hogy a nem várt mensi előtt 2 nappal volt a peteérés).
Amúgy nekem 32 naposak voltak a ciklusaim, a fiamat pedig 10 nappal túlhordtam:)
szóval biztos közrejátszott az is hogy ő nem 14én sikerült ahogy a doki számolta a 14.napot, hanem valószinüleg csak 18-19én, de még annál a pár napnál is később született...szóval nem tudom:)
Nekem nem vették figyelembe a ciklusomat, csak a 12. heti uh-n állapították meg, hogy 12+5 hetes. Holott akkor ciklus alapján csak 12+3 hetes kellett volna, hogy legyen. A ciklusaim pedig átlag 23 naposak voltak.
Bár akkor még így is túlhordhatom majd?
Nekem egy héttel mindig hosszabb volt a cikusom. Napra pontosan egy héttel szültem később a kiírthoz képest tehát úgy tünik van benne valami.
Viszont a babámon a túlhordás jelei voltak láthatók. Ki voltak ázva a kezei csak napok múlva lett jobb és belekakilt a magzatvízbe.
Nekem 30-32 napos ciklusaim voltak szülés előtt, s 2 nap híján 42. hétre szültem császárral.
Most 3 éves a fiam és 21-28 nap közötti ciklusaim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!