Mik a tapasztalatok mikor jön a baba, a kiírt időpont körül vagy az uh-n megállapított időpont körül?
Nekem az uh-n ápr 26 jött ki 3x is de a kiírt május 5.
Vajon akkor mikor érkezik?
Nagyon türelmetlen vagyok már...:)
Én az első vizsgálaton márc. 8.-ra voltam kiírva, az utolsó menstruációból számítva pedig február 28. volt. Végül márc. 7.-én a 41. hétben megindították és így született meg márc. 8.-án. Nő napon :) Tipikus nő...
Állítólag a fiúk lustábbak, a lányok előbb jönnek, de nekem a környezetemből más a tapasztalatom...
Szia
én dec. 31-re voltam kiírva a mensi szerint az uh alapján jan.3 és január 3.-án szültem, igaz indították, aznap , reggel mentem pose-ra és nem volt jó az eredmény, amúgy fiú lehet, hogy ha nem indítják akkor késik :)
Hát kedves 18.56-os, hihetetlenül bukó vagy, már ne haragudj!
Amúgy én is ilyen türelmetlen vagyok. Vagyis mondhatnám, hogy inkább csak nagyon kíváncsi. Nekem a vérzés alapján nem tudnak számolni. Uh alapján pedig több időpontom is van. Nagyon kíváncsi vagyok már, így időben elrendezek mindent, mert bizony jöhet hamarabb is. Amúgy tényleg nem mérvadó, hogy mikorra vagyunk kiírva, mert bizony lehetnek külső hatások is, amik megindítják a babákat. Ilyen pl a front is! Már neked sincs sok hátra! Kitartás! :)
34 hetes kismami
Szia.Én ki voltam írva először szept.4-re,aztán 3-ra és elmentünk 4d-s uh-ra és ott szeptember 1.-et adott ki a gép.Augusztus 31.-én született meg a kisfiam,ez volt a legközelebb hozzá.Szerintem az Uh pontosabb, mint a mensi szerint kiszámolt születési idő.
7.5hós manó anyuja
Szia!Végülis az UH is különböző időpontokat adott meg,a fejecske mérete,haskörfogat stb. alapján mind eltértek a szülés dátumai egy-egy nappal. :)
A mi fiacskánk nagyon ráérzett,mert a kiírt napon,éjfél után pár perccel folyt el a magzatvíz,és hajnalban meg is született. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!