A kiírt időpont szept.20. , UH-szerint 39 hetes a baba. Szerintetek?
A magándokim szerint el lettem számolva, s hétfőn befektet. Szerintetek meddig húzom még? S Igaza lehet az elszámolással kapcsolatban?
A méhszáj 1111-es III. fokban érett méhlepény
Én április 18-ra voltam kiírva és május 5-én született meg a kislányom 4,08 kg-mal és 58 cm-el. Szerencsére engem nem fektetett be előtte, másnap kellett volna bemennem, de a kiscsaj akkor megijedt és úgy döntött hogy kijön magától.
Minden lehetséges.
Ezt nem is értem. Nekem is az uh szerint a 12. héttől 2-3 héttel nagyobbnak mondták. Nem akartak a kiírt időpont előtt befektetni. Így is a 41+1-en szültem. Ha az uh-t nézzük, akkor meg már 3-4 hete meg kellett volna születnie.
Az elszámolással kapocslatban annyit, hogy a 12. heti uh-n pontosítják a méreteket, és akkor kellett volna megváltoztatni a kiírt időpontot. (szerintem)
Akkor nem mondták nagyobbnak?
Akkor nem, mondták....
Ettől is vagyok ideges, hogy lehet hogy mégse számoltak, el mert akkor csak 37 hetes vagyok, erre befektet... S valahogy nincs kedvem bent feküdni, 2-3 hetet mert úgye ki tudja mikor akar kbujni...
Azért sem értem, mert ha az uh-t nézzük, és már 39 hetes vagy, akkor sem kéne befektetni, ha nem muszáj. a betöltött 40. hét után jó pár nappal szoktak befektetni.
Én sem feküdnék ott 3-4 hetet.
Nyugodtan akadékoskodj, és mondd, hogy te nem akarsz, és kérdd ki egy másik doki véleményét.
Én is ezen gondolkodtam, még 3 hét.... kinek van kedve 3 hetet bent feküdni, mert szerintem az hogy a méhszájam ki van nyilva, az csak egy dolog már hó elején is ilyen volt s tessék még itt vagyok.....
Úgyhogy majd hétfőn szépen alaposan megkérdezem, mennyire indokolt, hisz az nst-k jók
Sok sikert mindenperces kismamának:)
Szerintem a lepény érettsége a mérvadó. Első kislányomnál is III.fokban volt érett a lepény 37 hetesen, sűrűn jártam NST-re meg UH-ra. Nézte a keringést a dokim és amikor végképp nem volt megfelelő a helyzet akkor megindítottak a szülést ( május 22 hleyett május 5 lett a szülés időpontja)
Most ismét babát várok kiírt időpont szeptember 22. BPD múlt héten ( 35 hetesen) volt 97 mm, a többi értékre nem emlékszem, de nekem is azt mondták hogy egy jól fejlett 39 hetes babónak felel meg a kicsim ( ráadásul farfekvéses :-/ ). Ezért még nem fektetnek be. A dokid gondolom tapasztalt és hozzáértő ember, én hallgatnék rá, a helyedben! Nem hiszem hogy ilyen értékek mellett 3 hétig húznád még. Kitartást, minden rendben lesz!
Köszi a tanácsokat, persze, nagyon rendes meg szakmailag csak jót hallottam róla, ezért fogadtam meg, csak hát ez az elszámolás miatt aggodóm, mivel azt mondták hogy a fiúk szeretnek ráhúzni:)
Nah de majd holnap kiderül, hogy mi lesz:)
Sok sikert a babóhoz, utolsó hozzászóló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!