Lombikosok! Van valakinek kedve erröl beszélgetni? 3. lombikos beültetés

Figyelt kérdés
Most kezdem a 3.lombikos beültetést.A hormonkezelésnél tartok.Szeretnék hasonlo helyzetüekkel kicsit beszelni rola vagy szivesen hallanék pozitiv történeteket.
2015. máj. 19. 20:50
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Szia Rita,én holnap megyek ultrohangra és akkor talan megtudom,hogy mikor veszik ki öket :)utana 3 nap mulva beültetés.én Hollandiaban élek igy itt van Amsterdamban a lombikos intezet.Itt 2-nél többet nem ültetnek vissza azt is csak akkor ha elmultál 37.

És te hogy vagy?pihensz vagy más "taktikát" probalsz ki hatha sikerül?

Mindenkepp ird meg 2 het mulva,hogy sikerult-e.Drukkolok neked

2015. máj. 25. 21:19
 22/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolso,elhiszem.én is ugyanezt érzem.Ha sikerül akkor csoda baba lesz :))és remélem az lesz
2015. máj. 25. 21:20
 23/27 anonim ***** válasza:

Az lesz.

Velünk több doki közölte, hogy nem lehet közös gyerekünk csak donorral. Intézetet váltottunk. Ott elsőre megfogant a fiunk. A tesó sajna nem de már így is boldog vagyok, hogy ő van.

2015. máj. 25. 21:52
 24/27 A kérdező kommentje:
Mi is intézetet váltottunk.Most nagyobb bizalommal vagyok.jobban hiszek benne,hogy most sikerül :)Te pihentél beültetés után?
2015. máj. 26. 07:25
 25/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hátha még valaki olvassa az oldalt:-) Sikerült nektek végül a lombik? Mi Most vagyunk túl a 3. lombikon, és úgy néz ki nem sikerült:-( Nagyon el vagyok keseredve:-( Idén a 2. lombik sikerült, de leállt a szíve:-( Nem akarom még feladni, de most az is megfordult a fejemben már:-( Remélem tudtok írni pozitív történeteket!

2020. júl. 30. 14:53
 26/27 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekünk 4 lombikból 2 fiunk született. Ne add fel!

2020. aug. 25. 23:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Szia! Köszi, hogy válaszoltál. Gratulálok nektek:-) Most próbálok egy kis erőt gyűjteni, jó érzés siker sztorikat is olvasni. Amikor írtam az üzit akkor vérezni kezdtem azért gondoltam, hogy nem sikerült a 3. sem. Végül "sikerült" a teherbeesés, de üres maradt a petezsák. Így most megint megyünk pár kivizsgálásra.
2020. aug. 26. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!