Lombikosok! Van valakinek kedve erröl beszélgetni? 3. lombikos beültetés
Szia Rita,én holnap megyek ultrohangra és akkor talan megtudom,hogy mikor veszik ki öket :)utana 3 nap mulva beültetés.én Hollandiaban élek igy itt van Amsterdamban a lombikos intezet.Itt 2-nél többet nem ültetnek vissza azt is csak akkor ha elmultál 37.
És te hogy vagy?pihensz vagy más "taktikát" probalsz ki hatha sikerül?
Mindenkepp ird meg 2 het mulva,hogy sikerult-e.Drukkolok neked
Az lesz.
Velünk több doki közölte, hogy nem lehet közös gyerekünk csak donorral. Intézetet váltottunk. Ott elsőre megfogant a fiunk. A tesó sajna nem de már így is boldog vagyok, hogy ő van.
Sziasztok!
Hátha még valaki olvassa az oldalt:-) Sikerült nektek végül a lombik? Mi Most vagyunk túl a 3. lombikon, és úgy néz ki nem sikerült:-( Nagyon el vagyok keseredve:-( Idén a 2. lombik sikerült, de leállt a szíve:-( Nem akarom még feladni, de most az is megfordult a fejemben már:-( Remélem tudtok írni pozitív történeteket!
Szia.
Nekünk 4 lombikból 2 fiunk született. Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!