Lombikosok! Van valakinek kedve erröl beszélgetni? 3. lombikos beültetés
Figyelt kérdés
Most kezdem a 3.lombikos beültetést.A hormonkezelésnél tartok.Szeretnék hasonlo helyzetüekkel kicsit beszelni rola vagy szivesen hallanék pozitiv történeteket.2015. máj. 19. 20:50
11/27 anonim válasza:
Pécsre. Mi a frissel egyszer próbálkoztunk az összes halott volt mert pár nappal előtte mandulagyulladása lett.
12/27 A kérdező kommentje:
Remélem sikerül nektek és tudtok babázni.
2015. máj. 24. 13:40
13/27 anonim válasza:
köszönjük,mi is ezt kívánjuk neked :)
hogy van az hogy egy pár napos betegség kihat a spermiumra rá egy hétre mondjuk,mikor azt mondják a dokik hogy 90 nap kell az ujra termelődéshez. szóval a mandula gyulladásra szedett gyogyszer hatása nem a majd 90 napra kinyert spermában kéne megmutatkoznia?
14/27 anonim válasza:
Nem a gyógyszer a mandula gyuszit okozó vírus megöli a spermiumokat meg a magas láz se tesz jót.
15/27 anonim válasza:
Drukk neked is kedves kérdező.
16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó.Elöre láthatóan a hétvégén lesz a beültetésem.Utána a két hét várakozas.Nagyon jó lenne már azt a ket csikot látni a teszten. :)
2015. máj. 25. 07:32
17/27 anonim válasza:
Elhiszem. Csodás érzés. Én el sem hittem anno.
18/27 A kérdező kommentje:
Szerintem elsöre én sem fogom elhinni ha pozitiv lesz
2015. máj. 25. 13:26
19/27 anonim válasza:
Szia!Én ma vagyok ET+3.napon,negyedik lombik.3 db 3 napos embriót kaptam vissza a pociba,Szóval 4 in 1:-)Neked mikor lesz a beültetés és hova jártok?Üdv:Rita
20/27 anonim válasza:
Én kicsi fiam nem rég múlt 4 éves, de minden napot egy csodának élek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!