Beültetés után hányinger? Volt már így valaki?
Figyelt kérdés
Ma vagyok et 5. Napon és egy pár napja nagyon sokat van hányingerem és enyhén görcsölget a hasam de ezen kívül semmi tünet,talán a cicibimbóm érzékeny egy kicsit de a mellem nem fáj egyáltalán!Volt már 2 sikertelsn lombikom de a hányingert egyiknél sem tapasztaltam pedig második alkalommal túl is stimuláltak kicsit!2015. ápr. 21. 21:41
1/11 anonim válasza:
igen nekem többdzör is.Túlstimulácíós folyamat,nem eszel elég fehérjét és nem iszol elég vizet.Min 3l viz és 40dkg hús!
2/11 A kérdező kommentje:
Napi min. 4 l vizet iszom és a fehrje bevitelem sem kevés,minden nap eszem sajtot,kefírt,túrót és húst,ráadásul csak 75NE gonal-f ment naponta és 5 petesejtem lett.
2015. ápr. 22. 10:30
3/11 anonim válasza:
ha arra gondolsz h a terhességtől van,az még nem jön ilyen gyorsan.....azonkivül h leharaptad a fejem írd meg mi lett veled.Szorítok!!!
4/11 A kérdező kommentje:
Dehogy haraptam le a fejed csak nem vág egybe:)Egy fél ovitrelle kiürül hat nap alatt igaz?Tegnap délután és ma reggel is pozit teszteltem,igaz nagyon halvány de ott van:)
2015. ápr. 23. 04:44
5/11 Diana901 válasza:
Probálj inni protein port! Napi 2db. Ha fehérje gond van,az segit!
6/11 Diana901 válasza:
Otrivil után,10napig legalább nem szabad tesztelni,mert becsap!!
7/11 Diana901 válasza:
bocs elirtam a nevét,de ez tényleg igy van!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat,remélem minden rendben lesz:)Várom a végeredményt:)
2015. ápr. 23. 11:20
9/11 anonim válasza:
Cicibimbo...
Felnott emberek vagyunk, nekunk nem kell gugyogni.
A mellbimbo szoban mi kivetnivalo van?
10/11 A kérdező kommentje:
Nem bírtad ki hogy ne írj ide igaz?Neked nem teljesen mindegy hogyan írom?Az én kérdésem,úgy fogalmazok ahogy akarok!Látszik hogy neked sincs jobb dolgod!
2015. ápr. 24. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!