Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Többgyermekes anyukáknak szól...

Többgyermekes anyukáknak szól a kérdés! A terhességek között volt különbség? Mármint pl az elsőnél hasfájás a másodiknál hányinger? Vagy minden terhesség egyforma?

Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Jelentem még csak 8 hetes múltam Ketteskével, de eddig szinte ugyanolyan,mint a fiammal. Vele sem hánytam, ritkán volt egy kis émelygés.

A fiammal nagyon korán el kezdett fájni a farkcsontom. Reméltem,hogy most ez kimarad,de nem nyert, sajnos két napja érzem. A továbbiakról nem tudok nyilatkozni egyelőre! :)

2015. márc. 4. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem két lányom van, tehát kétszer voltam terhes.

Az egyik maga volt a mennyei álom, nagyon jól voltam, semmi bajom, tünetek alig, vidáman és boldogan hordtam ki a babámat.

Második terhességemmel viszont minden előjött, ami csak lehet. Nagyon nehéz terhesség volt. Fájdalmaim voltak, nem tudtam aludni, csípőm majdnem megadta magát (az utolsó hetekben azt hittem mankóval fogok járni - és nem a súly miatt, mert nem híztam sokat, hanem egyszerűen nem bírta a csípőm, stb.).

Persze valakinek hasonlók a terhességei, de a szervezet nem mindig reagál ugyanúgy, nem mindegy mikor esel teherbe, hány éves vagy, milyenek a körülményeid, hogyan reagálsz a hormonokra...ezer oka lehet annak, hogy a terhesség más és más.

2015. márc. 4. 14:44
 3/9 anonim ***** válasza:
9 hetes vagyok ketteskevel. Kisfiammal az elso tunetem hogy nem jott meg a masodik hogy nott a hasam. Most minden ami csak lehet: hanyinger faradtsag hol dzekrekedes hol hasmenes es aranyer rosszullet stb.
2015. márc. 4. 15:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem három lányom van. Nagyon hasonlóak voltak a terhességeim. Ami különbség talán, hogy mivel kis korkülönbséggel születtek , az ízületeim, és a csontjaim a többedik terhességeknél jobban fájtak.
2015. márc. 4. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Kisfiammal vegig hanyingerem volt, de nem hanytam. 20. hettöl allando mehösszehuzodasaim voltak, igy korhazban voltam vegig.

Kislanyommal pici hanyinger, semmi korai mehösszehuzodas, viszont gyomorsav gyötört vegig.

Most a harmadik babat varjuk es minden teljesen mas, talan mert mar idösebb vagyok. Allando hanyinger napi 4-5 hanyassal kiserve, faradtsag-barmikor el tudok aludni.

Szoval nalam mindharom terhesseg mas volt.

12 hetes kismama.

2015. márc. 4. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
2 lányom van, egyetlen különbség volt a két terhességem között, a picinél megundorodtam a kávétól, pedig napi 2 tejeskávé az adagom. Amúgy mindkettő teljesen tünet és problémamentes volt.
2015. márc. 4. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Első terheségem (3,5 éves lány)alatt semmi bajom nem volt, se hányinger semmi. A mellem nagyon feszült az elején, de nem nőttek meg túlzottan.

Most 17 hetes terhes vagyok (nemét nem tudjuk) elején 2 hét egész napos rosszullét hányás nélkül, aztán még jó pár hétig csak a szokásos reggeli gyomorégések.Mellem nem fájt annyira, viszont óriásira nőttek.

Nekem ennyire különbözött (eddig ) a két terhességem

2015. márc. 6. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Az első, kislány: 4 hónap émelygés, bár hányás nem volt! Az Elevitet 3 hónapig szedtem,gond nélkül! És meghaltam volna egy adag sült krumpliért vagy gyros-ért! Hasfájás nem volt! A második, kisfiú: émelygés volt, de sokkal kevesebb, minden szem Elevitet kihánytam (a 8. után feladtam, és nem szedtem tovább)! És két pofára zabáltam az egész-mogyorós Milkát meg a csokis kekszet! Szóval minden terhesség más! A két gyerek se lesz egyforma, azt ne is várd!
2015. márc. 19. 02:20
 9/9 anonim ***** válasza:
hogy alakult krédező és válaszolok, terheségeitek szüléseitek?
2022. máj. 12. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!