Többgyermekes anyukáknak szól a kérdés! A terhességek között volt különbség? Mármint pl az elsőnél hasfájás a másodiknál hányinger? Vagy minden terhesség egyforma?
Jelentem még csak 8 hetes múltam Ketteskével, de eddig szinte ugyanolyan,mint a fiammal. Vele sem hánytam, ritkán volt egy kis émelygés.
A fiammal nagyon korán el kezdett fájni a farkcsontom. Reméltem,hogy most ez kimarad,de nem nyert, sajnos két napja érzem. A továbbiakról nem tudok nyilatkozni egyelőre! :)
Nekem két lányom van, tehát kétszer voltam terhes.
Az egyik maga volt a mennyei álom, nagyon jól voltam, semmi bajom, tünetek alig, vidáman és boldogan hordtam ki a babámat.
Második terhességemmel viszont minden előjött, ami csak lehet. Nagyon nehéz terhesség volt. Fájdalmaim voltak, nem tudtam aludni, csípőm majdnem megadta magát (az utolsó hetekben azt hittem mankóval fogok járni - és nem a súly miatt, mert nem híztam sokat, hanem egyszerűen nem bírta a csípőm, stb.).
Persze valakinek hasonlók a terhességei, de a szervezet nem mindig reagál ugyanúgy, nem mindegy mikor esel teherbe, hány éves vagy, milyenek a körülményeid, hogyan reagálsz a hormonokra...ezer oka lehet annak, hogy a terhesség más és más.
Kisfiammal vegig hanyingerem volt, de nem hanytam. 20. hettöl allando mehösszehuzodasaim voltak, igy korhazban voltam vegig.
Kislanyommal pici hanyinger, semmi korai mehösszehuzodas, viszont gyomorsav gyötört vegig.
Most a harmadik babat varjuk es minden teljesen mas, talan mert mar idösebb vagyok. Allando hanyinger napi 4-5 hanyassal kiserve, faradtsag-barmikor el tudok aludni.
Szoval nalam mindharom terhesseg mas volt.
12 hetes kismama.
Első terheségem (3,5 éves lány)alatt semmi bajom nem volt, se hányinger semmi. A mellem nagyon feszült az elején, de nem nőttek meg túlzottan.
Most 17 hetes terhes vagyok (nemét nem tudjuk) elején 2 hét egész napos rosszullét hányás nélkül, aztán még jó pár hétig csak a szokásos reggeli gyomorégések.Mellem nem fájt annyira, viszont óriásira nőttek.
Nekem ennyire különbözött (eddig ) a két terhességem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!