Lombik, ET után iszonyú izomgörcsök miatti Petefészek csavarodás, vagy kismedencei fertőzés lehetett? Volt valakinek valamelyik?
Nem tudok a kocsánycsavarodásról, nekem az első lombik után 2-3szor volt hatalmas görcsrohamom:
egy hatalmas görcs, de olyan, hogy mozdulni sem tudtam, folyt a víz a hátamon, iszonyú fájdalom, mindenhova sugárzott, azt hittem, meghalok, nagyon lassan, órák múlva múlt el.
Elvileg attól volt, hogy a stimu alatt és a leszívás után ott maradt tüszők húzódtak vissza, és az ilyen nagy fájdalommal járhat.
nekem nem húzódott vissza, mert még amikor bevittek a kórházba is akkorák voltak a petefészkeim hogy majdnem szétrobbantak. örülhetek hogy nem haltam meg. és ezt teljsen komolyan mondom.
anyukám ismerősének a volt menye, ebbe halt bele. sajnos. kajakra meghalt. utána beperelték a kórházat, és kaptak kárpótlást a halott nő után. ez 1o éve volt, többet nem tudok. annyit tudok, hogy örülhetek hogy ennyivel megúsztam.
és amúgy neked akkor sikerült a lombik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!