41 éves vagyok, a 2. babát tervezzük.3 hete késik a menstruációm, de ma reggel a 2. (angyal) tesztem is negatív lett. Lehet valami fertőzés? Vagy a teszt nem jó? Mindenképp elmegyek dokihoz, remélem nincs baj és lehet még egy babánk.
3 hét késés az már sok.
lehet hormonális, nyúlnak ki a ciklusaid.
de lehet csak rossz a teszt, hétfőn menj el dokihoz, ha baba akkor 7 hetes, UH-on lehet majd látni
Érdekes, én sehol nem láttam erre vonatkozó kérdést, hogy kinek mi a véleménye róla, illetve felelőtlen-e vagy sem.
Kedves kérdező, és amúgy szabályosak szoktak lenni a ciklusaid? Mert nekem volt, hogy simán kimaradt egy hónap is, bár én nem csodálkoztam rajta, mert az enyémek elég hosszúak, mégis sikerült teherbe esnem, ráadásul pont a kimaradást követő ciklusban, így én a 72. napon teszteltem pozitívat annó (én is nagyot néztem, mert előtte negatívak voltak, nem is számítottam rá, hogy pont akkor pozi lesz).
Szóval tényleg az a biztos, ha elmész dokihoz, de szerintem ettől még összejöhet a baba.
Édes Istenem! Régen a nagyanyáink kb. 18 éves korukig a menopauzáig szültek. Sok éretlen, a világról semmit sem tudó nő dobálózik a számokkal, meg az életkorokkal, mert ők még azt hiszik, a harmadik x-szel vége mindennek.
Kérdező! Menj el orvoshoz, az a biztos, nehogy bármi baj legyen a háttérben. Aztán, ha minden rendben, akkor hajrá!
Kedves 1-es!
Köszönöm "megtisztelő" kiértékelésed személyemmel kapcsolatban, bölcs vagy és ember tisztelő! És csupa jó indulat. Remélem sosem volt problémád és minden sikerült neked az életben.
A többieknek:köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!