Így vajon mikor fog megjönni?
Én kaptam 2 hónapra Clostit, de csakis, miután a doki úgy látta, hogy fél éves hármas kezeléssel rendbe jöttem annyira, hogy minden hónapban van ovum. (A ciklusom előtte is teljesen szabályos volt, csak a hőgörbék alapján arra következtetett, hogy anovulációsak.)
Egyébként nem jártam jól a Clostival, eléggé megborította az egyensúlyt. A korábbi tankönyvi menetrendszerű 28 napos ciklusokat 2-3 nappal lerövidítette, a mensesem meg az amúgy is rövidkéből még kevesebb lett, ami arra utal, hogy a Clostis hónapokban (és még most, 3 hónnapal később is), a kelleténél jóval vékonyabb maradt a méhnyálkahártya. És ez a legkevésbé sem kedvez a teherbeesésnek. Nem mondom, hogy ez feltétlenül megtörténik, de a doki szerint tipikus mellékhatás. Egyébként eredetileg azért írta fel, hogy serkentse a peteérést. Ha több pete is megérik, kicsit nagyobb az esély a teherbe esésre. A kockázata pedig a többes terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!