Clostit szedtem most szüneteltetem és nem akar megjönni. Miért? Eddig rendszeres ciklusom volt. Valami bajt csinált?
Figyelt kérdés
Volt mindig peteérésem csak rásegítésnek kaptam. 26-28 napos ciklusaim voltak ma már a 34 napon tartok és semmi. Az igaz hogy nem akkor volt az ovum amikor az ovu teszt mutatta de már akkor is meg kellett volna jönnie. A hőm fenn van régóta ma is 37 volt de a teszt negatív.2015. jan. 25. 10:00
1/1 anonim válasza:
Szia! Pontosan tudod mikor volt az ovud? Lehetett esetleg késői peteérésed?! Mert ugye a Closty az csinálhat olyat is... én is szedtem 2 hónapot, majd a szünetes hónapban lettem babás. Mint kiderült a 41.napon volt a peteérés.... Szóval bármi lehet!! Sok sikert a babaprojekthez!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!