Sote I. vagy Kaáli intézet?
Figyelt kérdés
Nem jön a gyermekàldàs ezèrt hàziorvos a 2intèzmènyt ajànlotta.sajnos nem vagyunk tehetősek,hol van olyan ahol tb-vel is vègigjàrhatòak a kivizsgàlàsok,vèlemèny ilyen tèren valakitől valamelyikről?2015. máj. 5. 12:27
1/12 anonim válasza:
MensMentis? Ott elfogadják a tb-s vizsgálatokat is, és nagyon jók az orvosok.
2/12 A kérdező kommentje:
nem tudom,egyiket sem ismerem.egyenlőre semilyen vizsgàlati papir nincs,ő őket ajànlotta.nem szeretnèm ha kinéznènek valahonnan is mert nincs 20-30e ft-unk egy vizsgàlatra
2015. máj. 5. 12:36
3/12 anonim válasza:
Mi a sote-ra jártunk, fizetni az injekciókért kellett, amiket felírtak (de azt mindenhol kell és nálam az közel 100000 volt). Én nagyon meg vagyok elégedve velük, az igaz, hogy elsőre sikerült :)
4/12 A kérdező kommentje:
Ezek milyen injekciòk voltak?a központi szàmon kell èrdeklődni,időpontot kèrni vagy csak beàllitok,kivàrom a sorom ès kész?
2015. máj. 5. 15:25
5/12 Manka68 válasza:
A Kaáliban is elfogadnak hozott leleteket, nem kötelező náluk csináltatni a vizsgálatokat. A lombik pedig oep támogatott, ugyanúgy csak a gyógyszerekért kell fizetni, ahogy az állami intézményekben. Egyedül az inszemináció fizetős. A bánásmódban, környezetben viszont zongorázni lehet a különbséget a többihez képest.
Viszont mielőtt meddőségi központba mennétek, érdemes elkezdeni a vizsgálatokat, mert hónapokig tartanak (mivel a legtöbb ciklusfüggő), és lehet hogy nincs is szükségetek a meddőségire. De ha mentek, én a Kaálit ajánlom.
6/12 A kérdező kommentje:
Értem.holnap megyek vèrvètelre de ott csak pajzsmirigyet néznek.sajna nem voltam megelègedve az itteni dokimmal ezèrt gondoltam egy olyan helyre fordulni ahol megcsinàlnak mindent.nem tudom,mi baj lehet.èn màr örülök ha majd egy hormonvizsgàlat nekem ès egy spermavizsgàlat meglesz a pàromnak.
2015. máj. 5. 19:27
7/12 Manka68 válasza:
A pajzsmirigy vérvétel is nagyon jó ötlet a dokitól, nagyon sokszor itt a probléma. Lassan népbetegségnek számít és komoly akadálya a babásodásnak. Megírod majd az eredményt?
8/12 A kérdező kommentje:
ezt is èn kèrtem,mert a dokikkal nem haladunk egyről a kettőre...
2015. máj. 6. 06:05
9/12 A kérdező kommentje:
Pènteken lesz eredmèny...
2015. máj. 6. 08:54
10/12 A kérdező kommentje:
Megvan a labor eredmèny.2t tudok,mert a pàrom ment èrte,igy èn nem làttam,csak nagy idegessègemben a Tsh-ra kèrdeztem rà,az 2,34. mintha a doki azt mondta volna hogy ha az alsò.hatàr környèkèn van,akkor jò.hàt az alsó hatàr az 0,4...
2015. máj. 8. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!