Hamarosan lombikbébi eljáráson fogunk részt venni. Mit jelent ez a vizsgálat?
- Belgyógyászati/családorvosi szakvélemény: a tervezett petefészek-stimulációnak (asszisztált reprodukciónak), műtétnek (folliculus-punctio), altatásnak, illetve a létrejövő terhességnek belgyógyászati szempontból ellenjavallata van-e.
Kihez forduljak? Rengeteg más vizsgálat is van, az minden tiszta, de ez... Forduljak belgyógyászhoz? És mi alapján ír véleményt? Nem értem. Kérlek segítsetek!
A háziorvos végez belgyógyászati vizsgálatot. különben is ott van a perjel után, h családorvosi. Családorvos=háziorvos.
Mi a kérdés?
Köszönöm. Azért nem értem, mert külön is szerepel ezen kívül, így is: Belgyógyászati vélemény általános egészségügyi állapotról.
És nem értem ha a háziorvos ad, akkor kell-e még külön belgyógyászhoz menni, vagy ez elegendő. De lehet felhívom őket. Vagy ezt ti tapasztalatból írtátok, mert akkor természetesen hiszek nektek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!