Hogyan lehet váltani Kaáli Intézetek között?
Figyelt kérdés
Olyasvalakit kérdeznék, aki mostanság jött át a pesti Kaáliba valamelyik vidéki Kaáli Intézetből. A pesti Kaáli már rögtön az első konzultáció előtt átkéri az ember anyagát? Tehát olyat nem lehet, hogy én elsőre csak konzultálni megyek az egyik dokihoz Pestre és utána döntöm csak el, hogy tényleg intézetet akarok-e váltani?2015. márc. 19. 23:54
1/1 anonim válasza:
Szia.Sajnos de úgy tudom (Kaáliban beszélt erről a dologról egy "sorstárs nekik így volt újból kellett kezdeni fizetni mindent Apuci vizsgálatot csak ott a saját intézetük végezheti el.Nem adták ki az eredményeiket,papírjaikat!Kérdés van-e nálad eremények Hba teszt,Hormon sor,stb viszgálatokról papírok.Nekem sincs arról semmilyen igazolt papír semmiről sem minden náluk van csak magamnak tudtam felírni az értékeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!