A kedvenc fogorvosunknál piszok drága a barázdazárás, de nem akarunk váltani. Ti mit tennétek?
Nem igazán értem a problémád, ne haragudj.
Te, most azt várnád el, hogy ez is ingyen legyen vagy csak a konzultációs díjat fizessétek ki?
Örülj neki, hogy eddig eltekintet a teljes áraktól és csak 7 ezret kellett fizetnetek X dologért/dolgokért.
Azért magánban egy tömés/húzás, bármilyen kezelés árát ki kell fizetni. Ti eddig nem (mindig) tettétek ezt, mert nem kérte.
Ha probléma az, hogy sokba kerül, mert nem telik rá (nem érdekel az anyagi helyzetetek, nem ezért írtam), akkor vidd állami rendelésre a gyermeked vagy keress a pénztárcátokhoz való fogorvost.
Azt viszont ne várd el, hogy ingyen dolgozzon a gyerekeden. Ez azért nem így működik.
Ha nekem nem telne magán orvosra, akkor beérném az államival, vagy ha nem eget verő sürgős a dolog, akkor megpróbálnám a lehető leghamarabb összespórolni rá a pénzt. Már ha a családi költségvetésbe bármikor is belefér ez a kezelés. Ha nem férne bele és 1 év alatt tudnám csak összeszedni rá a pénzt, akkor elvinném állami rendelésre.
A gyereked már elég idős ahhoz, hogy épp ésszel felfogja, mi miért történik.
Én inkább azt nem értem, miért van szükség a barázdazárásra. Nem elég akkor szétfúrni egy fogar, ha tényleg romik már? Fölöslegesen, előre minek piszkálni egy ép fogat?
Egyébként nem értek vele egyet, hogy a kérdező elvárja, hogy ingyen foglalkozzanak vele. AKi figyelmesen elolvasta a kérdést, annak lejön, hogy nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!